Satılık Orta ve Üst Seviye Parçalar

Burak_Dönmez

Hectopat
Katılım
30 Temmuz 2015
Mesajlar
533
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Elimde bulunan orta ve üst seviyedeki parçaları satıyorum. Parçalar ve detayları şu şekilde ;

Evga GTX760 ekran kartı bir sene önce Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. İki sene daha garantisi vardır. Faturası, kutusu ve kutu içeriği eksiksizdir, herşeyi mevcut. Oyunlarda çok iyi performans vermektedir. Bir kez garantiye gitti. Sorunu şu ; masaüstünde hiçbir sorun yok, oyuna girdiğimiz zaman eğer fps'yi sabitlemediysek ve en yüksek ayarlara aldığımız zaman fanlarından biraz ses yapıyor ama çok değil, eğer fps'yi sabitlersek hiç bir sorun kalmıyor zaten performansa etkisi yok. Garantiden sorun yok diye geldi. Bu şekildedir. Fiyat 500 TL, zaten sıfır fiyatına bakarsak çok çok uygundur, indirim yoktur.

INTEL i3 4150 işlemci bir sene önce Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Arena bilgisayar çıkışlıdır ve resimlerde görüceğiniz üzere arena bilgisayar üzerinden garantisi devam etmekte. Kutusu ve kutu içeriği eksiksiz ve tamdır. Arena Bilgisayar'dan alındığına dair belgeler de mevcut içerisinde. Kullandığım kasa serin olduğu için ve sürekli termal macun değiştirdiğim için oyunlarda en çok 48 dereceyi gördü, boşta iken 30 derece altında çalışıyor. Zorlama yapılmadı. Fiyatı 300 TL'dir, indirim yoktur.

2x4 8 GB 1600 MHz Gskill RAM bir sene önce Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Garantisi devam ediyor. Sadece ürün ve faturası vardır. Kutusu ve garanti belgesi yoktur. Sorunsuz kullandım ve temizdir. Bozulunca ve garantilik bir durum olduğu zaman bir sorun olmayacak kutu ve garanti belgesi olmadığı için Vatan Bilgisayar'da çalışanlara sordum ürün ve fatura yetiyormuş. Fiyat 130 TL, indirim yoktur.

1 TB 7200 RPM Seagate harddisk bir sene önce Vatan Bilgisayardan alınmıştır. Garantisi devam ediyor. Sadece ürün ve faturası vardır. Paketi ve garanti belgesi yoktur. Yukarıda söylediğim gibi garantisinde sorun yok. Temiz kullandım gerektiği zaman format attım ve temizledim hep. Fiyatı 130 TL'dir indirim yoktur.

Gigabyte IF 133 550 Wat PSU'lu kasa bir sene önce Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Garantisi devam ediyor. Faturası, kutusu ve kutu içeriği eksiksiz ve tamdır. İçerisinde 550 Wat güç kaynağı mevcut. 12 V kanalından 456 Wat veriyor ve gayet iyi. Dış ve içine gelirsek gayet temiz kullandım sürekli sildim ve temizledim. Başka kasa aldığım için kutusuna kaldırdım ve kenara koydum. Üzerine Samsung DVD okuyucu mevcuttur. Onunda faturası ve kutu, kutu içeriği tamdır. Sıfır fiyatları toplam olarak şu an 350 TL civarında. Ben 170 TL gibi inanılmaz uygun bir fiyata satıyorum. İndirim yoktur.

Arkadaşlar ürünlerin resimlerini aşşağıda bulabilirsiniz. Ürünlerin satışı sadece İstanbul Sefaköy Armoni Park, Sefaköy Belediye ve Sefaköy Metrobüs'ten olacaktır. Kargo ve başka yere gelmek gibi bir imkanım yok. Alacak kişiler söylediğim yere yani Sefaköy'e gelebilecek kişiler olmalı.

Bir not daha ; tek parça olarak satış sadece ekran kartında mevcuttur. Diğer parçalar sadece en az iki parça alınacak şekilde satılıktır.

Günceldir.
 

Dosya Ekleri

  • 14.jpg
    14.jpg
    974,2 KB · Görüntüleme: 370
  • 12.jpg
    12.jpg
    947,5 KB · Görüntüleme: 350
  • 11.jpg
    11.jpg
    998,6 KB · Görüntüleme: 358
  • 5.jpg
    5.jpg
    912,1 KB · Görüntüleme: 362
  • 4.jpg
    4.jpg
    909,3 KB · Görüntüleme: 429
  • 3.jpg
    3.jpg
    873,2 KB · Görüntüleme: 369
  • 1.jpg
    1.jpg
    513,2 KB · Görüntüleme: 461
Diğerleri hakkında fiyat bilgim yok ama işlemci ve RAM ler ikinci ele göre çok pahalı. I3 4150 sıfır fiyatı 380 tl civarı zaten ortalama olarak. RAM olarak da 8 GB max 170 tl ye kit olarak bulunabilir. Iyi satışlar yine de.
 
Fiyatlar gayet iyi. Arada söylediğiniz gibi epey fark var. Bu arada bu yorumlar ilan baltalamaya giriyor, ben sizi uyarıyım satışıma engel oluyorsunuz sonuçta.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.
 
Hocam Anakart ve işlemciye takas düşünürmüsün? Uygun bi teklif sunabilirim ?
 
Numaranizi verir misiniz Whatsapp dan konusalim detaylari ?
 
Siz Facebook adresinizi bırakın ben ekliyim oradan konuşalım.
 

Geri
Yukarı