X550JK CS:GO Kasma Sorunu

Katılım
23 Haziran 2014
Mesajlar
554
Makaleler
1
Yer
Antalya/Alanya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Black Friday indirimiyle CS:GO aldım. Fakat oyunum kasıyor. Bilgisayarım X550JK. GTX 850M 8GB RAM ve I5 4200H var. GTA V'yi rahatlıkla oynayabilirken CS:GO oynayamıyorum. FPS düşüklüğü var. Isıyı ölçmedim ama sanki hiç ısınmıyormuş gibi. GTA V oynarken ısındığını hissedebiliyorum ve normal bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum. Fakat hiç ısınmıyor bilgisayar. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ayrıca ESC'ye basınca donmalar, yankılanmalar da oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı laptop'un 12 GB RAM' li versiyonuna sahibim. En yüksek ayarlarda +70 FPS alıyorum. Senin sorunun bence driver ekran kartının driverini güncelle (y)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. DDU ile Nvidia sürücüsünü sildim. En son sürücü olan 359.00'u yükledim. Optimize ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum. Bazı ayarları en yükseğe alınca hafif kasmalar olabiliyor. Sanırım 359.00 sürücüsü yüzünden. Pek çok kişi bu sürücü yüzünden FPS düşüklüğü yaşamış. Ama hissedilir derecede FPS artışı hissettim ben. Artık ısındığını hissedebiliyorum. Teşekkürler :)

Sorun devam ediyor arkadaşlar :(.
 
Bu asuslar bir tuhaf. Fps kısıtlamazsam 40 fps. Kısıtlarsam 60.

fps_max 60 yap. Zaten ekran 60 hz. n550jv de bu durum böyle en azından.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı