16 GB iPhone 6s Alıp Pişman Olan Var Mı?

Her sene aynı konu. 7 çıksa 7'den memnun olan var mı? 7s çıksa 7s için 16gb yeterli mi? tarzı konular her sene var. Telefonun tüm özelliklerinden faydalanıyorsan 64GB bile yetmiyor.
 
Merhaba,
Ben ilk kullandığımdan beri hep 16gb model kullandım. Henüz bir eksikliğini hissetmedim. İlk başlar da bazı sorunlar doğurabiliyordu ancak Apple son yaptığı uygulamalardan sonra yada bulut kullanımlarından sonra diyeyim böyle bir sorunum olmadı.
Şöyle de bir durum var ki eğer siz telefonunuz da film depolamak istiyorsanız yada albüm koleksiyonum burada da olsun diyorsanız üzgünüm ama yetmeyecektir.
 
Resim ve videoları sürekli iCloud yada benzer bir sisteme gönderip telefondan silmeyecekseniz 16 GB hafızalı bir iPhone'dan uzak durmak lazım. 64 GB ile arasındaki fiyat farkına bence değer. Kendi adıma 128 GB'ın altında iPhone almamaya devam edeceğim.
 
Evet bu konu da çok söylenti ve şikayet eden var, özellikle 16 GB alanlar, 11 GB gibi kullanım alanı olduğunu görmüşler. Apple 32 GB modelini neden piyasaya sürmedi o da soru işareti bırakıyor akıllar da.
İlla bizden daha fazla para alacaklar ya onun için yapıyorlar bunu. Tabi nasıl olsa 16 GB artık yetersiz geliyor insanlara bizde 32 GB almak istiyoruz adamlar baktı 32 GB çok satıyor gittiler 32 GB'ı kaldırdılar 64 GB alsınlar diye.
 
Bana sorarsanız, telefonu doya doya kullanmak istiyorsanız 64gb veya altını almayın derim. Ben kendimi sürekli diken üzerinde hissederim ve ben sınırlandıran şeyleri sevmem.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı