Spofity 3 aylık premium sadece 0.99TL

Aylığı 9.99TL olan Spofity, dün indirime girerek "3 aylık 0.99 kapmanyası" başlattılar. Bu kampanyadan sadece hiç premium satın almamış olan kullanıcılar faydalanabilirler. Ben 3 aylık aldım, tavsiye ederim.
0,99 TL karşılığında 3 aylık Premium
spo.PNG


NOT: 3 ay dolduğunda otomatik ödemeyi kapatmayı unutmayınız. Yoksa otomatik olarak 1 aylık 10 TL çeker süreniz bittiğinde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirmeyi deniyorum ancak listelerin hiç birini indirmiyor. Tek tek kendime liste oluşturup da mı indirmem gerekiyor? Biraz araştırdım da "chart" ların offline dinlenme özelliği olmuyormuş, bu hiç de iyi değil. Ben sürekli chart'lardan dinliyorum çünkü.
 
Chart nedir?

İndirmenin farklı yolları var elbette. Olay şu: Şarkının solundaki + tuşuna basıp listenize ekleyeceksiniz. Dinlenen her şarkıyı yapabilirsiniz. Daha sonra Şarkılar bölümünden Çevrimdışı Kullanılabilir seçeneğini işaretlediğinizde indirme başlayacaktır. Tabi bu Mobil için geçerli. PC'de Offline var mı bilmiyorum çünkü internetim hep var PC'de.
 
Chart dediğim, top 50 listeleri, mood a göre olanları var, genel listeler var. Bu listeleri offline dinleme özelliği yok malesef.
 
Chart dediğim, top 50 listeleri, mood a göre olanları var, genel listeler var. Bu listeleri offline dinleme özelliği yok malesef.
Merhaba
Öncelikle bu tür listeleri kendi listeniz olarak kayır edebilirsiniz, daha sonra çevirimdışını seçeneğini açarak bunları wi-fi ile indirdikten sonra istediğiniz gibi dinleyebilirsiniz.
Spotify ilk başlar da çok kötü bir arşive sahip olsa da özelikle Türkçe seçenekler bu konular da kendini inanılmaz derecede geliştirdi. Uzun zamandır iPhone kullanıyorum bir kaç kez kendim telefonuma müziklerimi yüklemek istedim ancak çok olduğu için yapamadım. Sanırım 1 seneye yakın olacak kullanıyorum benim gözümde 10 üzerinden 9 alır.
Müzik kalitesi ve ses kalitesi gibi olaylara hiç girmedim bile. Ayrıca insanların bu konuda gerçekten kan ağladığını da düşünürsek bu fiyata hem de yasal olarak bu kadar müziği dinlemek için bence eder bi fiyat.
 
Listelerdeki şarkıları aynı isimle kendi oluşturduğum listelere ekleyip indiriyorum dediğin gibi. Bu iyi oldu.
Bir şey daha sorsam. Bu indirilen dosyalar sanırım dahili hafızada saklanıyor. Bunları SD karta aktarma seçeneğimiz var mı?
 
Arkadaşlar ben pc'de müzikleri dinleyemiyorum daha doğrusu müzikleri bulamıyorum anasayfada tıkılıp kaldım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı