Sabit Disk Marka Tavsiyesi

Hocam SSHD ile normal disk arasında çok fark yoksa normalini alabilirim zaten fazladan 50 lira vermekte istemiyorum açıkcası. Beni idare etsin ileride SSD ile tamamlarım. Seagate 1TB alacağım teşekkürler hocam.
SSD alacaksan normalini alabilirsin yani diğer seçeneği.
 
Murat hocam sizin önerdiğiniz sitedeyi unutmuşum kusura bakmayın. Ürün Distribütör garantili değil mi? Birde diğer konuya yorum yazdım hocam ekran kartıyla ilgili ona da bakabilir misiniz?
Birde hocam Türkiye piyasasına yeni seri sabit disk geldi mi? Yoksa Webdenal'daki ürünü sipariş vereceğim. Kliksa ile Webdenal'daki üründe görsellik dışında fark yok galiba?
 
Ürün Distribütör garantili değil mi?
Siteye sormanız lazım.
Birde hocam Türkiye piyasasına yeni seri sabit disk geldi mi? Yoksa Webdenal'daki ürünü sipariş vereceğim.
Gördüğüm kadarıyla 1 TB olanlarda yok. Yeni olan linkte verdiğimdir.
Kliksa ile Webdenal'daki üründe görsellik dışında fark yok galiba?
Model aynı ise sorun yok. Ancak sitelerin doğru bilgi verip vermediği ne malum!
 
Webdenal'a mesaj attım bakalım ne olacak. Ekran kartı konusuna yorum yazdım hocam orayada bakma imkanınız var mı?

Webdenal'ın teknik servis kısmından Seagate'nin servisine baktım iki tane var birisi Datagate diğeri Kyk bilgisayar. Kliksa'da ise sadece resmi distribitör garantili yazıyor kafam karıştı. İthaalatçı firma ile uğraşmak istemiyorum.

Hocam Sinerji'ye sordum onların ki resmi distribitör garantiliymiş. Sinerjiden sipariş vereyim mi?

Sinerji'den almak istediğimde 193 lira gibi bir fiyata geliyor. Kliksa'dan da almak istemiyorum çok şikayetçisi var. Webdenal ucuz ama 2 tane garanti firması var birisi resmi distribitör diğeri Kyk bilgisayar. Vatan'da ise 200 lira fakat ondan almak istemiyorum Vatan'a para kazandırmak istemiyorum. Webdenal'a mesaj attım eğer distribitör garantili gönderirlerse Webdenal'dan alacağım yoksa Sinerji'den alacağım.

Bu arada @er36po Erkan abi ekran kartı konusuna yorum yazdım eğer müsaitsen yardımcı olabilir misin?
 
O ses sorun yaratmaz, normalde tüm disklerde o ses var ancak bazılarında neredeyse hiç duyulmuyor.
Sizin oda ya çok sessiz (malum çok sessiz ortamlarda minik bir sineğin vızıltısı bile duyulur) ya da şansınıza biraz fazla ses yapanı denk gelmiş.

Eğer ses rahatsız edici ise direk değiştirme şansınız var.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı