3000 TL PC Toplama vs iPhone 6S?

ugurrrr20

Kilopat
Katılım
10 Eylül 2015
Mesajlar
96
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar. Ben ogrenciyim hatta liseye gecicem. Ve teog'dan iyi puan cikarirsam bana istedigim herhangi bir seyi alacaklar. Ben liseye gececegim icin iPhone 6s'imin olmasi benim icin daha iyi olur. Ama galaxy s4 telefonum var ve idare ediyor. Bir taraftan da 3000 tl'ye gtx 970'li pc toplamak istiyorum yani kisacasi gamerim diyebilirim ve evimde bilgisayarim yok. Ya da bilgisayar yerine hem ps 4 alip hem de kendime ozel odama 1700 tl'lik bir televizyonda alabilirim. Kafam cok karisti ve size danismak istedim. Onerilerinizi bekliyorum.[emoji1] [emoji1]
 
Biz burda rehberlik yapıyoruz ama ne alacağına değil nereden alacağına, nasıl alacağına yardımcı olabiliriz :)
 
Biz burda rehberlik yapıyoruz ama ne alacağına değil nereden alacağına, nasıl alacağına yardımcı olabiliriz :)
Bence yanlış bir düşünce mi desem yoksa yanlış bir cevap mı bilemedim. Biz burada her türlü elimizden gelen yardımı yapmalıyız. Bu büyüklerden rehberlik olur yada herhangi farklı bir şey.
Konuya dönecek olursak, PS4 yada İphone alacağına bilgisayar toplamak daha iyi olacaktır.
 
Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım ve bir bilgisayar topladım pişman değilim çünkü telefon ile oynadığın oyunlarla bilgisayardan oynadığın oyunların arasında dağlar kadar fark var.
 
Liseye geçeceğim demişsin eğer telefonun işini görüyorsa 6s' e gerek yok.
Ben liseye gececegim icin iPhone 6s'imin olmasi benim icin daha iyi olur.
Şu dediğinden bile lise ortamında şeklim olsun hava olsun cümlesini söylememenin başka bir yolu. 6s olunca ne daha iyi olacak senin için bi söyler misin?
Bilgisayar almalısın. Aldıktan sonra kesinlikle iyi ki almışım diyeceksin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı