AeroCool Strike-X GT Black Kasa

Sapphire'i neden koydun oraya sen şimdi? Sapphire Tri-X R9 290(X) geldiğinde de bakalım yine oraya Sapphire'i koyabilecek misin.

1-2 nesil öncesini değerlendirip Sapphire markasını oraya koydum. Bu arada neden böyle bir dil kullandınız, sanırım bir ayıbım oldu yanılıyormuyum ? Sadece Sapphire markasını oraya koyduğum için böyle bir dil kullanmana gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuna yanlış anlaşılmasını istemediğimden :) koyacaktım ama koymamışım, ki koymadığım için de yanlış anladın zaten.
 
Hala ima etmeye çalıştığın birşey mi var anlamadım? Var ise açık açık söyle. Ek olarak verdiğin cevabı okudum, ayrıca yanlış anlamış olmasan yazdığın ileti öyle bir içerik barındırmaz.

Ayrıca kafamda Sapphire markasını kötüleyen kişilere aksi bir düşünce barındırdığımda Sapphire bana para vermiyor.
 
DARK = AeraCool = Sapphire= Zotac . Uzak durulması gereken üreticiler.


Yanlış bilgilendirme kardeş. Sapphire kötü bir marka değildir. Aynı zaman da Zotac da öyle. Zotac ı sadece bir kaç modelinde ısı sorunu vardır. Onlarıda araştırırsan bulursun zaten. Zotacın efsane ekran kartları var. Mesela Zotac Extreme Edition modeli. Bu kart kötü asla diyemezsin. Yurt dışında çok ses getirdi o ekran kartı. Aynı zamanda Sapphire nin neresi kötü? Dandik bir kartını alıp performansı düşük mü dedin? Örneğin Sapphire R9 295 X2 şu anda dünyanın en iyi ekran kartı. Tamam, AeraCool pek fazla kaliteli değil. Güç kaynağına güven olmaz ama kasa alırken kullanabileceğiniz bir marka.
 
Sapphire'e karşı her zaman ön yargım olmuştur, hesaba kat. HD 7*** serisinde özellikle 7800 serisinde powercolor, asus gibi üreticilerde olmamasına rağmen ekran titreme sorunu vardı. 7870 XT modelinde aşırı ısınma sorunu vardı. Tabii ben 1 nesil öncesinden bahsediyorum. Şuan soğutma ve stabilitesi gayet güzel kartlar üretiyor.
VGA monitörlerde titreme oluyor, marka üreticisinde değil GPU'da bu sorun vardı HD 7000 serisindeki bazı kartlarda.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı