Windows 10 Kapanmama Sorunu

EMTN

Kilopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle hepinize iyi günler dilerim.
Windows 10'un son büyük güncellemesinden sonra asus laptobum(i5 4210u cpu nvidia gt840m gpu ve 64bit işletim sistemi) bilgisayarı başlat kısmından kapat dediğimde normal bir şekilde kapanıyor gibi oluyor, ekran kapanıyor ama bilgisayarın fan sesi bildirim ışıkları hala yanmaya devam ediyor yani kapanmıyor bazen de kapağını kapattığımda uyku moduna soktuğumda bildirim ışığı normalde yanıp sönerken sanki pc çalışır moddaymış gibi sabit yanıyor ve kapağı kaldırıp uykudan çıkarmaya çalıştığım zaman uykudan da çıkaramıyorum. Power tuşuna uzun basılı tutup pc'yi kapatmaya zorlayıp kapatıyorum. Bunun çözümü nedir?

Belki çözüme yardım edebilcek cevaplarım:
Windows 8,1 kullanıyordum windows 10 çıkmadan rezerve edip denetim masasından update yaptım yani manuel kurmadım onun dışında asusun kendi siteside olan ses bluetooth gibi sitede olan bütün driverları güncelledim. Bunları yaptıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladım. Neyin sebep olduğunu bilemiyorum, bir günde bütün güncellerimi kurdum normalde de sürücülerimi en güncel şekilde tutmak hoşuma gider, öyle yapıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de senin gibi ekran kapanıyor, fan durmuyor fakat biraz bekleyince kapanıyor. Sende de mi benim gibi geç kapanıyor yoksa hiç mi kapanmıyor?
 
Aynı sorun bende de mevcut.Sıfırdan kurulum yaptım.Tüm sürücüleri güncelledim.Hızlı başlatı kapattım.Hala daha bilgisayarı kapat diyince kapanmıyor.
 
aygıt yöneticisine girip intel engine management isimli aygıtı devre dışı bıraktım ve sorunum çözüldü benim eğer isteyen varsa daha detaylı anlatabilirim
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı