Windows 10 10586 Update Mavi Ekran Sorunu

FairyTale

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2014
Mesajlar
316
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bilgisayarı güncelle dedim. Her şey güzeldi. Taki özellikler ve sürücüler yükleniyor bölümüne geçene kadar. O bölüme geçince "bad pool header" adlı mavi ekranı verdi. Sonra yeniden başlattı ve eski Windows sürümü yükleniyor deyip 1511 sürümüne geri döndü. En son AMD Crimson Edition kurmuştum. Ekran kartı için acaba alakası var mı ? Dump dosyalarına bilgisayar açılınca baktım. Fakat yerinde yoktu. Sorun sürücülerden mi kaynaklanıyor ?
Teşekkürler.

$WINDOWS.~BT klasöründe ufak bir arama ile .dmp dosyasını buldum sizinle paylaşıyorum.
setupmem.dmp
 
AMD A6 6400K işlemci, F2A68HM-DS2 anakart, R7 240 ekran kartı, 4 GB Hİ-LEVEL RAM, 500 GB TOSHİBA HDD var. Bios güncel. HD Tune baktığımda health sekmesinde her şey ok olarak gözüküyor. DMP dosyasına baktığımda CI.DLL diye bir dosya hatalı gözüküyor.

Sorun hala devam ediyor. Usb'den update ettim sistemi fakat mavi ekran veriyor.
120115-23437-01.dmp
 
Hocam çok teşekkür ederim. Az önce yine verdi. Update öncesi yoktu. Şimdi ben AMD sürücülerini yeniden mi yükleyim yoksa yeni sürücü mü çıkması lazım ? Sandbox programını sildim.
120115-27250-01.dmp

Sürücüleri DDU ile sildim yeniden yükledim. Tekrar mavi ekran verdi. Acaba Crimson Edition ile alakası olabilir mi ?
120115-30578-01.dmp
 
AMD eski sürücüyü kurdum. Mavi ekran yaşamadım. Fakat ben sadece ekran kartı için Crimson Edition yüklemiştim. Chipset için yüklememiştim. Windows 8.1 yüklemeyi düşünüyorum. Çünkü sıkıştırılmış bellek diye bir şey çıktı cpu sürekli kullanıyor. Kasma meydana geldi. Temiz kurulum yapıcam. Muhtemelen Chipseti güncelleyince sorunum çözülür. Yardımınız için tekrardan teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı