Türk Telekom'un Akıllı Telefonu TT175 Tanıtıldı

Aşağılayacağınıza kullanmayın. Ekonomi belli, ellerinden gelen de buymuş. Çalışın, daha iyisini siz yapın.
 
@Kimse kimsenin telefonu alıp kullandığı yok herkes kendi düşüncesini öne sürmüş biz kullanıcı olarak bir cihazı eleştirebiliriz, ekonomik durum belli ise girmesinler sektöre telefon piyasasında Blackberry gibi cihazlar çöküş yaşarken türk Telekomun böyle bir şeye girmesine gerek yok ilk önce asıl hedefine odaklansın. Saygılar.
 
@Kimse Frakımdaysanız eleştiri oklarının yönü telefon değil, paranın harcandığı yer. Böyle batırcakları bir işe girip diğer sektörleri hala inatla düzeltmiyorlar, insanları süründürüyorlar. Kimsenin alacağı telefona karışamayız tabii ama tüm Türkiye'yi ilgilendiren konuları düzeltmemelerine laf ederiz. Önce hizmeti ver, veremiyorsan çık kenara başka şirketler yapsın. Öyle telefonlarla "Nerden vursak acaba?" diyen şirketi eleştiririm. Yapmak demişsiniz ama burda ellerinden çıkan bir şey yok ki. Çin'den etiket telefonu. Venüs olsa, daha iyisini yapın deseniz anlarım, burada tasarlanıyor çünkü. Ekonomisi belli tabii, soyduğu paraları saklayacak yer bulamıyorlar. İsteseler telefonun kralını yaparlar. Neyse daha fazla içimi dökmeyeyim, 3 yıllık TTNet kullanınca babamın şirketi olsa sevmem ne yapayım :)
 
TTNet'in fiyatları, hızı, AKN kapasitesi, kalitesi hepinizin malumu. 5 ay kapatmaya çalıştım yok bu devirde faks çekecekmişim, yok dilekçe yazacakmışım, modemi teslim edecekmişim falan. Uydunet'e geçerek kurtuldum. Herkese öneririm.
Türk Telekom ev telefonu var eskiden beri kapatmıyorlar. Borcu varmış. Ödüyoruz yine borcu varmış. Hala duruyor kenarda. Her ay 28 TL götürüyor düzenli.
Konunun dışına daha fazla çıkmak istemiyorum ama kopmalar ve müşteri temsilcisi kalitesi(zliği) sanırsam hiçbir yerde yok. Daha başıma bir dünya olay geldi ama dediğim gibi konu dışına çıkmayacağım.
 
Çin malı ZTE'yi "Türk" Telekom markası ile satışa sunmak. Fiyat vergiden dolayı gayet normal ama şu Çin malı telefonlara gerçekten ön yargım var. Geçenlerde de bir arkadaş Teknosa Preo almıştı. Ne Lolipop desteği verildi ne doğru düzgün güncelleme. telefon baştan aşağı sorunlu. ZTE android güncelleme desteği verse de Turk Telekom saf Android güncelleme desteği dışında ülkemizdeki kullanım sorunlarına destek sağlayacak mı dersek, tabiki hayır.

Bu yüzden operatör, mağaza ve kurum telefonlarını tavsiye etmem.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı