Windows 10 mavi ekran hatası (DRIVER_İRQL_NOT_OR_EQUAL (rtwlane))

HP Mobile Data Protection System Disk Filter kaldırın. Touchpad ve hotkey sürücülerini güncelle. Realtek sürücünü güncelle, Bluetooth sürücünü güncelle, İntel gpu sürücünü güncelle, MCafee kaldır, Realtek Wireless sürücünü güncelle.
http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp71001-71500/sp71055.exe
Bios'u güncelle.
HP Mobile Data Protction System Filter diye bir uygulama gözükmüyor. Touchpad sürücüyü güncelledim ama hotkey sürücü bulamadım. Realtek sürücüde; Wireless sürücüyü güncelledim ama bluetooh' da Realtek sitesinden hangisini seçeceğimi anlayamadım. İntel GPU'yu güncelledim. MCafee'yi kaldırdım. Bios güncelledim. Sadece HP Mobile Data Protction System Filter, hotkey ve bluetooth sürücülerini diğer konuları çözerken unutmuşum. Özür dilerim. Bunları nasıl çözeceğiz? Bunları indireceğim linkleri Aida64 raporunda görebilir misiniz?
 
Bir daha ki sürücüleri oradan yüklesem bir şey olur mu? Zaten güncelleştirmeleri her gün kontrol ediyor ve haber veriyor.
Hayır, siteden yüklemen lazım. Exprience bazı zamanlar hatalı işler yapıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı