Sürücü denetlemesi sırasında " Windows bu sürücüde onarılması gereken hatalar buldu" uyarısı

etensei

Femtopat
Katılım
17 Ağustos 2022
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Sürücümü her gün düzenli olarak denetlerim ve hiçbir zaman hata almadım. Ama bugün Windows bu sürücüde onarılması gereken hatalar buldu yaziyor. Ne yapmam gerek ve aynı zamanda en iyi duruma getir çalışmıyor. İyi günler.
 
Hatanın ekran görüntüsünü atabilir misin?
Ekran Görüntüsü (104).png
 
Yani, açıkçası Windows'un bu dediklerine pek güvenmiyorum. Ayrıntıları göster dediğiniz zaman muhtemelen Olay Görüntüleyici'ne atacak. Olay Görüntüleyici'si girip gösterebilirsin.
yani düzetlmem için ne yapmam gerek?

bu vardı
 

Dosya Ekleri

  • resim_2022-09-08_200033200.png
    resim_2022-09-08_200033200.png
    124,1 KB · Görüntüleme: 114
Yani düzetlmem için ne yapmam gerek?

Ayrıntıları göster tıklayıp gösterirsen daha iyi olur. Diskin sağlık durumuna, bad sector durumuna bakabilirsin. Her şey iyiyse Windows'un bu dediği şeye inanma. Belki Windows dosyaları için öyle bir şey demiştir. HDD mi, SSD mi?
 
ayrınrıları göstere tıklayıp ekran görüntünüsü attim zaten dostum hdd ve ssd de mevcut pc de her ikisini denetledigimde de aynı hatayı veriyordu
 
Ayrınrıları göstere tıklayıp ekran görüntünüsü attim zaten dostum HDD ve SSD de mevcut PC her ikisini denetledigimde de aynı hatayı veriyordu.

Attığınız görsele baktım, hiçbir şey gözükmüyor. Diskinizin durumuna bakmanızı öneririm. CrystalDiskInfo ile sağlığa bakabilirsin. Kendi SSD'nin programı varsa kesinlikle ona bak CrystalDiskInfo, HD Tune yerine. HD Tune ile bad sector taraması yapabilirsin, SSD kullandığın diskte bad sector çıkacağını sanmıyorum. Windows hatası olabilir. Olay Görüntüleyicisi'nde rapor, hata kodu gibi bir bilgi gözükmediği için bir şey diyemeyeceğim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı