[Alındı] Z170A Gaming M7 + i7 6700K + 980 Ti Sistem

@Mastercase Fallout 4'ün 4K denemesini yapmıştım. NVidia Optimizasyonu otomatik yaptı, 120 FPS verdi 4K'da. Her şeyi full ayarlar ve 4K denemesini henüz yapmadım, akşam ona da bakarım. Gerçek 4K testi yapacak monitörüm yok henüz, DSR sonuçlarını paylaşabilirim ancak.

@ForYourLive Çalışınca oluyor diyelim. :) Yeri geldi fotokopici olarak çalıştım, yeri geldi tezgahtar, garson olarak çalıştım. Şimdi fazla kazanmasam da düzenli bir işim var çok şükür. Çalışmak zor ama emeğinin bir karşılığının olması güzel şey. :)
Bekliyorum :).
 
Hocam peki kesintisiz güç kaynağı aldınız mı?
Henüz almadım. Bütçem biraz sarsıldı. :) Ama en yakın zamanda kısa süreli bu kasayı besleyebilecek bir UPS alacağım. Muhtemelen BU ürün olur. 850W'lık PSU'yu kaldırabilecek düzeyde VA değerine sahip olduğunu söylemişti birisi. İşim gereği ileride mutlaka 8-10 saatten fazla götürebilecek bir ürün almam gerek, o düzeye gelmeme biraz daha zaman var.

Ses düzeyini belirmek için video çektim. Buyrun LİNK.

Fallout 4 için 4K testi de yaptım. Buyrun ikinci LİNK.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı