3800 TL'ye PC vs PS4

Clasus

Hectopat
Katılım
1 Aralık 2015
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aklımda hala bir soru işareti var PS4 mü alsam yoksa PC mi diye. Bütçem 3800 TL ve PC olarak şunu düşünüyordum :

A5lvpL.png


Gündelik işlerimi yapabildiğim ve CS:GO, LOL gibi oyunları oynayabildiğim bir bilgisayarım var GTX 525M'li.
Pc alırsam oyuncağım oyunlarda şunlar olucaktır ve bunlar PS4'de var "Black Ops3, Rainbow Six Siege, Just Cause 3 , MGS V Phantom " ve bunun gibileri ama PS4 alırsam ayrı yeten "Destiny , Uncharted, God of war " gibi oyunları da oynayacağım. Bu ikilemden çıkmama yardım edin :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle PC alırsan Skylake bir sistem topla. Öncelike bunu halledelim. Ben şuan Destiny'yi herhangi bir FPS oyununa değişmem mesela. O yüzden ben o paraya hem PS4 hem XBox One alırdım. Exc. oyunlar senin için çok önemliyse düşünmeden konsol. Yok Ben Destiny, Bloodborne, Uncharted olmadan tüm platformlara çıkan oyunları 60 FPS oynamak istiyorum diyorsan PC. Ne istediğine karar ver. 60 FPS alıp(BO3 ve MGS 5 60 FPS PS4'te) Exc. oyunlardan olmak mı yoksa sabit 30 FPS ile Exc. oyunları oynamak mı?
 
2500 Tl sine orta şeker bir pc geri kalanına ps4 almak mantıklı. Çünkü günümüz şartlarında pc de konsol da lazım. O nedenle ikisini de kendi bütçenle edinebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı