iPhone 6s ışık sızması

Mustafa Kazdal

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2016
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar İyi forumlar herkese, bundan yaklaşık 2, 3 ay önce iPhone aldım. 2 gün öncede ekranın sol üst köşesinde bir ışık sızması gözlemledim. Sizce bunun üstesinden gelebilir miyim yoksa servisimi yollıyım? Sakarya'da oturuyorum. İstanbul'a servise gitmek randevu işlemleri pek işime gelmiyor. Müşteri temsilcisi de benimle iletişime geçti. İstanbul, Türkiye yakınındaki iPhone servis noktalarını bana mail olarak yolladı, kargoyla göndermem için. Sizce ne yapıyım? Bu ışık sızması basit bir olaysa servisle uğraşmadan halledebilir miyim? Fikirlerinizi merak ediyorum.
 
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Telefonu 10 gün önce servise yolladım. Bugün servisin sitesine girip telefonumun ne durumda olduğunu kontrol etmek için baktım, telefonun yenisini yollama kararı almışlar iyi ki yollamışım fazla göze batan bi sorun değildi ama yine de ileride bir sorun çıkarmaması açısından göndermem iyi oldu. İyi forumlar
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı