Z170 Anakart Tavsiyesi

Artun İmamoğlu

Hectopat
Katılım
3 Şubat 2016
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Skylake bir sistem toplamak istiyorum ancak anakart modeline karar veremedim. MSI Z170A Gaming M5'i şuan bana daha çekici geliyor ancak Asus ve Gigabyte'ın da Gaming 5 olsun Pro Gaming olsun Maximus olsun güzel anakart çeşitleri var ve cidden kafam çok karışmış durumda. Sizce oyun için en iyi anakart ne olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için istiyorsanız çok pahalı bir şey almanıza gerek yok. Zaten performansa doğrudan etki etmiyor. Ankarttan beklentiniz nedir, oyun mu?
 
Şuan için oyun ancak 2-3 yıl sonra çizim-render da gerekecek :)

Anakart çizim, render gibi işler için de performansa etki etmez. Ancak şöyle avantajları var eğer hız aşırtma yapmayı düşünürseniz size daha fazla hız aşırtma potansiyeli sunabilir. Daha fazla soketi olması size avantaj sağlar. Daha düzgün ve stabil çalışır gibi. Ayrıca uzun süre kullanacaksanız Gigabyte' ı öneririm. En stabil anakartları onlar üretiyordu tabi durum değişmediyse.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı