AMD A10-7870K Sistem Toplama

Hiç farketmez kardeşim fakat vatan bilgisayara baktım düzgün uygun fiyata bulamadım. Bide yan kapak camlı ve usb soketler power tuşları kasanın üst tarafında olanlar çok hoşuma gidiyor gerçekten :)
Bana kalırsa biriktirip Aerocool GT Black Edition 500W almalısın fakat biriktiremem diyorsan bunu da tercih edebilirsin. Hem de portlar yukarı tarafta :)
 
Önemli değil ancak A10 7870K nın içinde bulunan GPU R7 240-250 civarı bir kart GTX 750 Tİ bu kartlardan çok üstün bence biraz daha araştırma yapmalısınız. Sizin yerinize araştırdım 1920*1080 very high ayarlarda 30 FPS veriyor A10 7870K ise normal ayarlarda 30-40 FPS veriyor.
Kardeşm haklı olabilirsin ama benim zaten fazla oyunlarla aram yok arada sırada girerim. Oyun testlerinede baktım düşük ayarla'la GTA5'de 30 - 40 FPS arası geziyor 1920x1080 çözünürlükte yani fazla oyun oynamıyorum. ayrıca ileriye dönük düşünürsekte güzel bir sistem olur diğe düşünüyorum. İleride bir ekran kartı takarım dual grafik olarak kullanırım :)

Bana kalırsa biriktirip Aerocool GT Black Edition 500W almalısın fakat biriktiremem diyorsan bunu da tercih edebilirsin. Hem de portlar yukarı tarafta :)
Kardeşim bununda portları yukarıda değil bide AMD işlemci kullanıcağım için kasada fazla fan olsa daha iyi olmazmı aslında senin önerdiğin kasada güzel ama portlar yukarıda değil :)
 
G4400 almayınız. Apu alırsanız uzun vadede ekran kartı takabilirsiniz, 7870k 4 (cpu)işlem birimi barındırır.
Aynen benim aklımdaki'de o biraz zaman geçtikten sonra bir ekran kartı takarak upgrade edeceğim.
Evet ekleyebilir ancak sadece ekran kartı ekleyebilir İ3 6100 alınırsa hem ekran kartı hem işlemci ekleyebilir.
AMD' yeni bir apu yapana kadar işlemciyle idare ederiz artık çok teşekkür ederim kardeşim sana ilgilendiğin için allah razı olsun :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı