FIFA 16 Grafikte Çizgi Sorunu

Katılım
23 Haziran 2014
Mesajlar
554
Makaleler
1
Yer
Antalya/Alanya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Origin üzerinden FIFA 16 Demo yükledim. Ama grafik ayarlarımın yüksekte olmasına rağmen grafikta çizgiler var. Ama grafik ayarlarıyla alakalı olduğundan emin değilim. Bir fotoğrafla daha rahat anlarısınz. Grafik ayarlarım ve oyundaki sorun:

Ekran Alıntısı.PNG

2.jpg

Yardımlarınızı bekliyorum. Sistemim: I5 4200H GTX 850M 8GB RAM. Ayrıca oyun içinde ayarlar en yüksekte olmasına rağmen grafikte düşüklük var. Sorunum umarım çözülür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1366x768 çözünürlükte oynuyorsanız bu sorun mevcut. 1280x720 ye alın çözünürlüğü ve keyfinize bakın. Saçma sapan bir sorun ama demo olduğu için bir şey denmez. Tam sürümde inşallah düzelir.
 
Çok teşekkür ediyorum. Sorunu çözdüm. Oyun ayarlarından söylediğiniz çözünürlüğe getirdim. Hiçbir sorun kalmadı. Böyle bir hata olması Demo için bence önemsiz.
 
Konuyu hortlatıyorum ama :) aynı sorun bende de var fakat 1280*720 ye aldığımda da ekran küçülüyor kenarlar siyah çerçeve oluyor tam ekran değilmiş gibi. Bunu nasıl giderebilirim?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı