800 TL Butce ile Lumia Tavsiyesi

G3ZG4N

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2015
Mesajlar
10
Yer
Venüs
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilişim Teknolojileri/Öğrenci
Max 850 TL butce siniri ile bir Nokia ya da Microsoft sahibi olmak istiyorum. Oncelikle aradigim ozellik kamera. On kamerasinin cok kotu olmamasi ayni sekilde arka kamerasininda kotu olmamasini istiyorum. Normal kullanim yapacagim sosyal medyada surf yapmak gibi. Nerdeyse hic oyun oynamayi dusunmuyorum.

Not: Klavyem ingilizce klavye ve duzeltemiyorum. Yazim hatalarindan dolayi ozur dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lumia 640 XL daha iyi seçenek olacaktır. Arka 13 MP Zeiss kamera ile 5 mp ön kamera senin beklentilerini karşılar. Ancak maalesef ki bütçeni aşıyor 879 lira.
 
Bütçenizi biraz aşıp 879 TL'ye çıkabilirseniz Lumia 640 XL alabilirsiniz. 13 MP Zeiss arka kamera ve 5 MP ön kamerası ile isteğinizi karşılayacaktır. Büyük 5.7" 1280x720p HD ekranı ve kolay arayüzü sayesinde sosyal medya ve web'de kolay kolay surf yapabilirsiniz. Tek sorunu depolama alanının biraz düşük olması (8 GB) fakat telefon 128 GB'a kadar hafıza kartı destekliyor. Hayırlı olsun (y)
 
L640 XL en güzel seçenek gibi.
Edit: Fakat eğer arka kameranın çok iyi olmamasını ve ekrandaki hassasiyet sorununu önemsemezsen L535'de alabilirsin. Senin için daha karlı olur ancak 850 lira bütçene göre çok daha iyi bir telefon olan L640'ı da alabilirsin ve ben bunu öneririm, sonuçta her gün telefon almıyorsun.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı