LG V10 vs Xperia Z5 vs iPhone 6S

Xperia Z5 alın. (y) Stabillik konusunda Nexuslardan sonra ki en stabil cihazlar Sony cihazlardır. Abartılan "Ayoes" stabilliğinden eksik kalır bir yanı yok. Pil ömrü olarak en iyisi Z5 aralarında. Hem 2500 liraya ancak 16 GB 6S alabilirsiniz. Live Photo, daha iyi çekim yapan bir kamera depolama alanı çıkartabilir eğer çok fazla resim, video ceker, oyun oynarsanız. Dediğim gibi. Z5 alın.
 
4 Sene boyunca Z5 kesinlikle seni donanımsal/yazılımsal yönden seni yarı yolda bırakmaz. Fakat sen iOS kullanabilirim o ücreti de öder Iphone alırım dersen o da seni 4 sene götürür. Fakat ben yine de Z5 taraftarıyım :)
 
Z5 mi takılıyor, dediğin telefon Android cihazlar içinde en akıcı cihazlar aradında olduğunu söylebilirim. Ben Z5 öneriyorum 6s in fiyatını haketmediğini düşünüyorum ayrıca 16 gb Z5 al kullan.
Evet bir karşılaştırma videosunda telefonların yeniden başlatıldıktan sonra performanslarını gözlemlerken birkaç kere takıldığını gördüm.

Evet bir karşılaştırma videosunda telefonların yeniden başlatıldıktan sonra performanslarını gözlemlerken birkaç kere takıldığını gördüm.
Fakat çözülemeyecek bir problem değildir tabiiki. Aynı sorun benim ŞG G4'te de vardı, onlarca güncelleme gelse de düzelmedi.
 
Umarım dikkatli bakmışsınızdır zira, M4 Aqua kullanıyorum ufak bir kasma yaşamadım daha önce ilk çıktığında Z3 kullanmıştım o daha hızlı ve stabildi, nasıl oluyorda bunlar takılmazken, amiral gemisi Z5 takılıyor, izlediğin videoyu görmek isterim bazen forumlara yollanan cihazlar sıkıntılı olabiliyor, cihaz problemli olabilir yoksa emin ol en az İphone kadar seri cihaz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı