280 TL i7 6700k Soğutma Önerisi

Ali Efe SARI

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2016
Mesajlar
50
Yer
Isparta
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Tasarım Ajanss Yetkilisi
NOCTUA NH-D14 modeli veya NOCTUA NH-D15 bu Modeldeki hava soğutmaları herkes öneriyor ve Silver Stone Tundra TD03 veya TD02 modelinin E modellerini öneren de var. Bana en az soğutmayı neredeyse en kral soğutmayı 280 TL geçmeyecek şekilde önerirseniz sevinirim.

Sistem bilgilerim;

Asus Rog Maximus VIII Hero z170 Anakart
Gskill F4 TridentZ 3600Mhz DDR4 Ram
İntel Core i7 6700K İşlemci

Overclock başlarda yapmayacağım ama yapılacaktır önerilerinizi nedenleriyle yazarsanız sevinirim. Hangi ürünü almalıyım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen yetiyorsa kesinlikle TD02 almalısın. Kaliteli bir sıvı soğutma.
TD02 alamıyorsan TD03 uygundur. Hava soğutma önermiyorum.
 
Arkadaş konu başlığından ceza yemiş. Kasasının modeli yok. Yan modelleriden özellikleri yok. İşlemciyi koydugunda ölçtü 18 cm kapak dahil 18 cm boşluk varmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşının açtığı konudan arkadaşın sorumludur, sen değil. Cevapları senden değil, arkadaşının ceza süresi bittikten sonra ondan alacağım.

İşlemcinin yüzeyinden itibaren kasanın kapağına kadar olan uzunluğu iletirsen bana. Anakart üzerinden de ölçüm alabilirsin, ortaya çıkan rakamdan 0,5 - 1 cm kadar kırpmamız yeterli gelir. @Ali Efe SARI
 
O kadar geniş bir kasan varsa şuan alacağım üst seviye hava soğutma sistemleri sorun yaratamayacaktır.
Aerocool Battlehawk kasayı nereden hangi fiyata alacaksın? Çok geniş bir kasaya benzemiyor, kontrol et 17cm CPU desteği sunan bir kasa tercih edersen rahat edersin soğutucu seçiminde, kafana eseni alabilirsin korkusuzca.
 
@BilgisayarKurdu Teknobiyotik'de baya uygun gördüm zaten onu alırsam su soğutma olur çünkü üst panel çift fan alanı var ama kasamı zaten perçinlerinden ayırıp tamir edip tekrar spreyle boyadım kral gibi oldu ve anakart yokken 20cm net ama bu kasada sadece arka panelde fan var çıkış için üstte ve altta yok.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı