Sony Xperia m5 kapanma sorunu

raziyekurt

Hectopat
Katılım
7 Şubat 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Yaklaşık 2 ay önce m5 aldım. Telefon kendiliğinden kapanıyor ve şarja takmadığım sürece açılmıyor daha önce kapanma sorunu var diye aldığım yere (mediamarkt) gittim bana yazılım çökmüş. Şimdi seevise gönderirsek aynı şeyi yaparlar deyip cihazı fabrika ayarlarına döndürüp geri verdiler.
Birkaç gün önce de yazılım 5.1'e güncellendi ve şimdi kapanma sorunu daha sık olmaya başladı. Şarjı da daha hızlı bitiyor sanki. Aynı telefon ablamda da var güncellemeden sonra bir şey olmadı.
Biraz uzun oldu ama yardım edin lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki sorunun yazılımın çökmesiyle falan alakası yok tüm sorun bataryanda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
M5 kullananlarda bu sorunun bataryadan kaynaklandığını duymuştum. Rev3 seri cihazlarda bu sorun oluyormuş genelde, batarya değiştirelerek çözülebilir ancak servis kas kafalı olduğu için böyle birşeyi anlamaz veya kasıtlı olarak düzeltmez, kullanıcı hatası der. İade işlemlerine başlasanız iyi olur derim.
 
Son durum nedir merak ediyorum açıkçası. Şu an aynı telefon abimde de var ve onda da aynı sorun var. ama ondaki sorun çok büyük bir ihtimalle 4. 5G'den dolayı hatta bunu denemek için telefonu 3G de kullandı bir süre kapanma olmadı. hız yetersiz kaldığı için 4. 5G'yi açtı LTE yazdı yukarda ve tak gitti, kapandı şarja takmadan da açılmıyor ama mesela 4. 5 G'de deil mesele o 3G'den 4. 5G'ye geçerken oluyor bir volt dengesizliği falan? Ve hala aynı durumda yardım edebilecek var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı