Hem müzik hem oyun kulaklığı önerisi

CanisMajoris

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2016
Mesajlar
60
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önce benzer bir konu açılmış ama bir yılı geçmiş. Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim aldığım en iyi kulaklık Sennheiser'in 100 lira civarı olan kulaküstü kulaklığıydı.
Şimdi yeni bir kulaklık almaya karar verdim; fakat hem mikrofonunun iyi olmasını istiyorum (Bunun için tek yol oyun kulaklığı mı?) hem de bassları kuvvetli güzel bir müzik kulaklığı olsun istiyorum. Aşağıdakileri kullanan biri varsa yorumlarsa çok makbule geçer. Oyun ve müzik açısından. Son bir sorum da kablosuz alsam sesten çok şey kaybeder miyim üst seviye bir kulaklıkta?

Razer Tiamat 7.1 Elite Kulaküstü Siyah Kulaklık Fiyatı
Razer Tiamat 2.2 Kulaküstü Siyah Kulaklık Fiyatı
Sony MDR-ZX750BNB Kulaküstü Siyah Kulaklık Fiyatı

En sondaki Sony hoşuma gitti ama kablosuz olması sesten ödün verdirir mi ve mikrofonu nasıl bilmiyorum. Yoksa her iki amaç için ayrı kulaklıklar mı almalıyım çok kararsızım. Bütçe sıkıntısı yok aslında ama tabi 500 lira çevresinde dolaşırsa iyi olur. 50-100 aşağı yukarı olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı