FPS Oyunlar İçin Mouse Önerisi

TrimasQue

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2016
Mesajlar
222
Yer
Muğla
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Aslında arkadaşlar soru basit. Güzel bir mouse almak istiyorum.120 TL'ye kadar bütçem var. Logitech g300, g300s filan yorumlarına baktım 3-4 ay sonra mousenin öldüğü söyleniyor. Bloody v7m içinse 15$ dolarlık m3 sorunu var vs.

Sizin önerileriniz neler? Ve neden o ?

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Bütçenize uygun mouse öneren olur elbet tabi ki ama şunu belirteyim 7 aydır G300S kullanıyorum CS:GO için ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Eğer sizin için yeterli olduğunu düşünüyor daha üst modellere ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorsanız G300S alabilirsiniz.
 
2 yılı aşkındır bloody v7 kullanıyorum. İlk aldığımda lisans ücretinin ek bir ücret olduğunu bilmiyordum. Bir aralar lisans almayı düşünmüştüm fakat almadım. Şuan internette crackleri mevcut, indirip kurdum, çalışıyor. Macro'su çok iyi.Ben macro kullanmadığımdan deneme amaçlı haricinde pek bir kullanma fırsatım olmadı fakat CSGO da AK47 ve M4 tepmelerini baya azalttığına bizzat şahit oldum. Hatta yaklaşık 1 ay, oyuna alışana kadar öyle oynadım.(Macro ayarları daha sağlam yapılırsa daha yüksek performans verebilir.) İlkte macrosu için almıştım fakat daha sonra ürüne hayran kaldım. Elim büyük ve elime oturuyor. Elin büyükse kesinlikle tavsiye ederim.
 
Sana yaklaşık 16 aydır kullandığım Everest SGM-X7 öneririm. İnternette bazıları everest kötü diyorlar ama kullanmadan kimse bilemez. Mouse aldiğım 9 ayda sol click tuşu bozuldu, ama netden biraz araştırdım ve macro tuşlardan birine sol click atadım.
 
G300S kullanıcısıydım ve 6. ayda ömrü tükendi durduk yere takılmalar oluyordu. Rival 100 öneriyorum. Gameekstra'da mousepad ile beraber 139 lira.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı