FX [email protected] GHz Firestrike 10820 iyi mi?

Testi birazdan 200*23,5 çarpanıyla ve 1.488 voltajda gerçekleştireceğim. Sıvı soğutma quiet şeklinde mi kalsın yoksa performance moduna mı alayım ?

Fotoğraflar;

L1Ljna.jpg
1MXRgY.jpg
7M4jNP.jpg
VvbjMy.jpg
VvbjMP.jpg
vnq3pp.jpg
vnq3pm.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle uyarıda bulunmuştum defalarca, Sosyal harici resim yüklememen için. İnatçısın anlaşılan :) Telefon kamera incelemesi yapmıyoruz, kaliteden kırpmanda sakınca yok.

Kasa fan konumlarında hiçbir yanlışlık yok, olması gerektiği gibi. Yalnızca üst paneldeki fanı iç kısımdan takmanı öneririm, yine dışarı hava versin.
Eğer iç tarafta radyatör ile falan çakışıyorsa dış taraftan da takabilirsin. Sadece dış tarafa ters takılınca fan ızgaralara temas edebiliyor, ek ses çıkarabilir yani.

Prime95 testini bekliyorum, bu rehberin sonundaki gibi ekran görüntüsü olsun : FX 4100 Overclock Rehberi
Yük altındaki sıcaklıkları net olarak görmek istersen de bu testi yap lütfen : AIDA64 Stability Test Rehberi
 
Fotoğraflar nedeniyle farklı bir profil açmak durumunda kaldım. Yapmış olduğum farklı ayarlar sonrasında 4.8'de stabil kaldım ve daha az voltaj verdim. Prime95 testinde azami 71 derece gördüm fakat bu sıcaklığa zaten oyun yahut farklı uygulamalarda erişmem gibi hissediyorum render almadığım sürece. Throttle yapar mı gibi bir merak içerisindeyim yine de ?

Bunun dışında aklıma gelmişken VCore sıcaklıkları biraz yüksek mi yoksa bana mı öyle geldi ?

Son olarak dün soracaktım ki yarım kaldı. Hortumlar iç kısıma dışarıdaki fanı yerleştirmemi engellediğinden ötürü dışarı takmak durumunda kaldım. Yönüne dair herhangi bir sıkıntı mevcut mu ?
 

Dosya Ekleri

  • 3dmark Firestrike.jpg
    3dmark Firestrike.jpg
    304,5 KB · Görüntüleme: 193
  • cpu-z.png
    cpu-z.png
    177,8 KB · Görüntüleme: 146
  • sıcaklıklar.png
    sıcaklıklar.png
    157,8 KB · Görüntüleme: 183
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı