Ülkemizde Hizmet Bakımından En Yetersiz Şirketler

Ülkemizde Hizmet Bakımından En Yetersiz Şirketler Hangileridir?


  • Oy verenlerin toplamı
    49
Herhalde Türk Telekom'dur. Yıl olmuş 2016 hala fiber alt yapı bekliyoruz.

Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. Sakarya'nın 2.büyük ilçesinde oturuyorum 1 yıl önceye kadar max. 8 gbit hız verebiyorlardı şimdi 16 oldu.

Fiber için 5 yıl bekleriz en az. Bu kadar aciz bir firma yok, sonra ülke de neden onu üretmiyoruz, o olsa bu olsa diye dert yanıyoruz.

Artık savaşlar bile digitalleşti bizimkiler neyin kafasını yaşıyor halen anlamış değilim! (Fiber bile getirmeyerek)
 
Ttnet yeni adıyla Türk Telekom Gurubu adsl kullanıcısıyım. 16mbps anlaşmalı tarifemde önce 13mbps hızları görürken hızın 5 mbps e düştü 10 gün öyle kullandım AKK de almamıştım ben de müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 3 dk hatta bekledim sonra birine bağlandım hizmetiniz güncel değil güncelleyeceğim gibisinden bişiler dedi hızınız yükselecek hayret dedim iyi tamam 10 dk uğraştı bişi yapamadı sonra sistemimde arza var tekrar arayın dedi kapattım yine aradım 10dk bekletti sinirlendim iyice başkası çıktı arıza kaydı oluşturayım dedi önceki temsilci ne yaptı o zaman neyse bu da oluşturmuyorum bu gün sistemimizde arıza var yarın arayın dedi. Aradım ertesi gün bölgenizde 8mbps desteklenmektedir dediler çıldıracağım artık 13mbps kullanıyordum dedim. Öyle diyince arıza kaydımı aldılar 3-4 gün sonra aradılar sorunu düzelttik tekrar kontrol edin ettim 12-13mbps yeniden çıktı. (Türk Telekom Gurubu kullanmayın)
 
Binali Yıldırım'ın Türk Telekom konferansında "Bu bilişim fazla kafayı yorarsan sıyırırsın, nimetlerinden faydalanıp işini göreceksin" sözleri sarf edilen bir ülkeden bahsediyoruz.

Türk Telekom diyorum, içerisine TTNET'i de dahil ediyor zaten.
 
Bu Türk Telekom neden Turkcelle değilde TTNet baş belasıyla ortak oluyor. Turkcelle ortak olsaydı daha kaliteli hizmet verirlerdi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı