Logitcech Set Mi Razer Set Mi?

Süleyman Uysal

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2014
Mesajlar
215
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yakında klavye ve mouse almayı düşünüyorum fakat çok arada kaldım sizin de görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. :)

1- Logitech G303 Apex mouse ve G910 Orion Spark klavye.

Aklımda olan buydu. Neden derseniz bir Logitech hayranlığı var bende sanki Türkiye ye daha iyi bir destek veriyorlar fakat klavyenin İngilizce olması canımı sıkıyor.

2- Razer Blackwidow Chroma Türkçe Q klavye ve Razer Deathadder Chroma mouse.

Önceden sanki Razer Türkiye yi pek takmıyor gibi geliyor du fakat bu Türkçe klavye yi görünce birden tüm fikirlerim değişti. Razer biraz daha albenisi olan bir marka gibi.

Siz ne dersiniz ?

Fiyat olarak 2 seçenekte aynı.

Birde Logitech G430 Kulaklığa sahip olduğum için 3 lü bir kombin yapmak istemiştim ama Razer TR klavye dediğim gibi tüm fikirlerimi değiştirdi. :)
 
Razer'ı tavsiye ederim, DeathAdder yerine Mamba Tournament Edition biraz daha iyi bir seçim olur. Ben de Türkçe Q klavye istediğim için Razer sete yönelmiştim ama Türkçe Q olması şart değil dersen SteelSeries Apex ve Rival 300'ü de düşünebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı