Steam'den Skyrim Almak

IvanDragoo

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2016
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu oyun hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Çoğu kişi tavsiye etti Steam'de 7.75 liraya düşmüş bir de Legendary Edition olanı var 14.75 liraya. İçinde ek olarak 3 dlc var. Onların ne olduğunu da bilmiyorum. Açıklar mısınız? Alırsam hangisini alayım?
 
Skyrim'i bende indirimdeyken almıştım beğenmedim geri iade ettim.
Bu dediğin dlcler sana yeni harita, yeni itemler ve + hikaye kazandırır. Eğer oyunu oynayacağına inanıyorsan alsan iyi olur tabi :)
 
Eğer açık dünya oyunlarını seviyorsan ve hikayelere önem veriyorsan kesinlikle al oyna. Fantastik bir çağda geçen çok ayrıntılı bir RPG oyun. Legendary Edition alabilirsin.
 
Oyunu melee karakter ile oynayacaksan dövüş dinamikleri yüzünden oyundan soğuma ihtimalin var. Tavsiyem ya mage veya archer olarak oynayıp melee'den uzak duracaksın ya da assassin olarak oynayıp tamamen gizliliğe yöneleceksin. mage için Altmer, archer için Bosmer, assassin için Khajiit'i öneririm.
 
Oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Almadan önce oyunun videolarını izle, yazılmış yazıları oku. Alacaksan da kesinlikle Legendary Edition olarak al.
 
Al. Türkçe yaması da var. Yamada evlerin önündeki tabelalar bile Türkçe. İnanılmaz güzel mod desteği var. Oyunu alırsan modsuz kesinlikle tavsiye etmem. Oyunu bitirmen imkansız gibi bir şey. Ana senaryo biter ama yan görevler falan 1000 saatten fazla bile oynayan var.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı