3000 TL Bütçeli Oyun Bilgisayarı Toplama


Öncelikle teşekkür ederim. Fakat yurt dışından nasıl alırım, gümrükten nasıl geçiririm hiç bir fikrim yok. Ama sistem güzel.

Peki senin önerdiğin ekran kartının Sapphire R9 390 dan ne artısı var ?

Sanırım biraz ekran kartından kısıp başka şeyleri güçlendirdin.
 
Ekran kartından kısmış ama oyun odaklı olacağı için ekran kartın en önemli bileşenin.

Ekran kartından kısmış ama oyun odaklı olacağı için ekran kartın en önemli bileşenin.
 
Intel kanadında fiyatlar çok yüksek, bütçe azlığı nedeniyle herşeyden kısmak, hiçbir parçadan beklenen tadı alamamakla sonuçlanabilir. Bu sebepten Apulu sistem öneririm.
 
Screenshot (71).png

Bu sistemi tercih edebilirsiniz.
 
Ekran kartı önemli ama dengeli sistem kurmak da çok önemli. R9 390 + H170 Gaming M3 tavsiye ederim. B150M Bazooka'ya göre daha kaliteli ses ve lan girişi, daha fazla usb girişi, daha dayanıklı malzeme kalitesi, daha üstün yonga seti vb. özellikleri var. Bunun dışında ileride R9 390 Crossfire yapabilirsiniz veya ses kartı gibi harici kartlar da takabilirsiniz.
 
Bütçe yetiyorsa bunu alabilirsin gerçekten.

Bu konuda şimdiye kadar en oturaklı fakat bütçeyi aşan sistem bu diyorsun yani ? Üstadım yanlış anlamayın beni sizleri tekrar tekrar uğraştırıp duruyorum mahcup oluyorum fakat daha önceden kazığı yediğim ve bilgisizliğimin bedelini ödediğim için almışken bütçeme göre en iyisini almayı planlıyorum.

Eğer bu tamam diyorsan bunun için yola koyulacağım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı