R9 380X Sistemi LG 42LW5500 TV'ye Bağlama

Tsugayu

Kilopat
Katılım
30 Ocak 2016
Mesajlar
454
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Aircraft Maintenance Engineer
Merhaba,
Bugün VATAN'da yeni bir kasa toplattım (ekte verildi). Görevli orda çalıştırdı, bios ekranına girdi, baktı problem yok dedi, kapattı verdi kasayı. Ben de eve geldim ve henüz monitörüm olmadığı için kasayı hdmi ile TV'ye (LG 42LW5500) bağladım. PC'yi çalıştırdım ama TV ekranında herhangi bir değişim olmadı, kumanda ile input'tan doğru hdmi girişini seçtiğimi kontrol ettim, kabloyu TV'deki hdmi girişinden çıkartıp başka hdmi girişlerini denedim, hdmi kablosunu anakarttan söküp ekran kartının kendisine taktım ama hiçbir şekilde görüntü alamadım. Amacım bios ekranına girip windows kurmaktı. Eskiden laptobumu bağlardım ve sorunsuz kullanırdım. Acaba windows olmadığı için mi hdmi'dan TV'ye görüntü alamıyorum, yoksa ben mi yanlış bir şey yapıyorum veya bir problem mi var?


Screenshot_2016-02-09-23-42-57~01.jpg
 
Ekran kartının hdmi girişi var tv'nin de var anakartta da var. Normal hdmi kablo ile görüntü alabilmem gerekmiyor mu? Bir de pc'yi tv'ye bağladığınızda bios ekranına girebiliyor musunuz yoksa windows açılınca mı görüntü geliyor tv'ye?
 
Teşekkür ederim deniyeyim. Dönüştürücüyü tv ye mi taktınız yoksa ekran kartına mı ? Birde hdmi dişi dvi erkek dönüştürücü alacam di mi ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı