Sony MDR-XB50AP Kulak içi kulaklık nasıldır?

Ulgoray

Kilopat
Katılım
21 Eylül 2014
Mesajlar
1.109
Makaleler
16
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da belirttiğim gibi sizce bu kulaklık nasıldır? 108 liraya bir yerde buldum. Bütçem de 100TL civarında. Aşırı derecede bass seven biriyim. Ama bass dediysem de lezzetli bass olacak. Yoksa safi boğuk gürültü veren bass kulaklıklarıda çok gördüm. Bu zamana kadar Creative EP-630, Sony-EX58 vs. gibi kulaklıkları çok kullandım. Fena kulaklıklar değillerdi ama istediğim lezzeti hiç alamadım ve çok çabuk bozuldular. Normalde kulak içi kulaklığa bu kadar para ödemeyi her ne kadar doğru bulmasam da gene 40-50TL bir kulaklık alıp bozulacağına biraz daha bütçeyi arttırıp biraz iyi bir şey alayım dedim. Sony'nin kulak üstü kulaklıklarından Extra Bass serisini çok kullandım ve gerçekten çok iyi ürünlerdi. Bu seriye dahil olan MDR-XB50AP baktığımızda gene aynı kaliteyi umuyorum. Ayrıca yurtdışındaki incelemelerden fazla miktarda olumlu oy almış. Eğer sizin de önereceğiniz başka bir öneri varsa alabilirim. Bu arada lütfen gidip şu klasik Sennheiser CX serisini önermeyin. En azından benim bütcemdeki ürünlerini. Sennheiser markasın her ne kadar çok kaliteli olsada bu serisini çok sevmiyorum. Çünkü karakteristik bakımdan bana bass'ı iyi yansıtan ürünleri olduğunu düşünmüyorum.

@BilgisayarKurdu
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kulak içi yerine kulağınızı kaplayan kulaklıkları almanızı tavsiye ederim. Çünkü kabloları kısa oluyor diğer kaliteli kulağınızı kaplayan kulaklıklarla karşılaştırırsak ses yalıtımı yok kablosunda kılıf yok (kılıf kabloya gelen hasarı önlüyor). Ama yok ben bunları umursamıyorum diyorsan kulak içi alabilirsin.
 
@Muhammed Özbek Zaten o tür olarak Sony MDR-XB950AP kulaklığım var. Kulak içi taşınanilirlik açısından daha iyi. Bu arada Sony MDR-XB50AP aldım. Gerçekten fiyatının hakkını veriyor. Özellikle malzeme kalitesini çok beğendim.
 
@Muhammed Özbek Zaten o tür olarak Sony MDR-XB950AP kulaklığım var. Kulak içi taşınanilirlik açısından daha iyi. Bu arada Sony MDR-XB50AP aldım. Gerçekten fiyatının hakkını veriyor. Özellikle malzeme kalitesini çok beğendim.
Kulaklıktan memnun musunuz almayı düşünüyorum da ? Genellikle rock tarzı müzikler dinliyorum sizce uygun mu ?
 
Bende bu kulaklığı almak istiyorum yada bir üst sınıf olanı 70ap'ı ama hiç kullanıcı yorumu bulamadım önerirmisiniz yoğun bass seven biriyim, eski kulaklığım ep-630 artık onun emekli olma vakti geldi. :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı