MEB İnternet Engelini Kaldırma

Öyle görülüp de engellenme durumu yok. Belirli aralıklarla sistemden rapor alırlar ve bu rapor incelendiğinde hangi ip adreslerine hagi porttan çıkılmış tespit edilir buna göre engelleme yapılır.

Evet öyle bir şey olur ama bunu bulmaları biraz daha uzun sürer. Hocaya yakalandıklarında hemen halledilir.
 
İşe yarar mı bilmiyorum ama internette gezmek için google translate web sitesi çeviriyi deneyebilirsiniz. VPN gibi olmadığından engelleneceğinide sanmıyorum .Google izin verildiğine göre vtunnel vb proxy siteler gibi engellenmemiş olabilir.
En azından internette gezerken kullanabilirsiniz
Google Çeviri
 
bunun cevabı basit, yurdun internet adresi(ip'si) statik olarak değiştirildi ise ip adresi "zararlı yazılım(malware) barındırıyor diyen" siteleri engelleyerek ve o "zararlı yazılım bulundu" yazısı yerine "BU SİTE MEB TARAFINDAN ENGELLENMİŞTİR" yazısı geliyor, Mask My IP ve TorBrowser kullanıp internete bağlanabilirsin.

VPN işe yaramaz, IP'yi değiştirmek gerekli
 
SSTP VPN bakacaksınız. 443 portundan iletişim sağladığı için asla engellenemez.
Yalnız bu tip VPNler genelde paralı olur fakat internete free SSTP VPN yazarsanız ilk linkteki çalışıyor. Sitelerinde "How To" bölümü de var. Umarım yardımcı olmuştur.

Hide.me ile bi hesap aldım hem Windows hem Android ile ayarlamaları yaptım evde bağlanıp kontrol ettim hide.me hesabımdan SSTP ile bağlandım gözüküyor bir sorun yok, yarın okulda denemek kaldı geriye, olursa yazarım buraya. Fikir için teşekkürler.

Malesef SSTP de işe yaramıyor.
 
Merhaba size kendim kullandığım kesin çözümü anlatıyorum. Google'dan lantern VPN' i bir şekilde indirin. Yapabiliyorsanız telefonunuza indirip bilgisayarınıza aktarın daha sonra programı kurun otomatik olarak internet tarayıcısını açıp sizi login ekranına yollayacaktır.Burda bir e-posta sallayın ve giriş yapın daha sonra istediğiniz siteye girin. Teşekkür için cevabı beğenebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı