1200-1800 Arası Telefon Tavsiyesi

kaanfb69

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2015
Mesajlar
108
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. 14 Şubat Sevgililer Günün'de telefon alacağım. Kendime o zaman az da olsa indirime girer herhalde. Ben Sony Z5 Compact, Samsung A7 veya A8 ve Note 4 düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? LG, Lenovo, Casper gibi markaları önermez iseniz iyi olur. 8'e gidiyorum ve performans, oyun, kamera, ısınmayacak, 3-4 sene götürcek bir telefona ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle alacağınız cihaz şimdiden hayırlı olsun... Bildiğim kadarıyla z5 lerde kamerayla ılgılı yazılımsal bir problem var (netleme beyaz dengesi olarak ve bu yazılımsal problemın son durumu nedır bılemıyorum ancak her nedense z3 kadar ısınamadım z5 e) samsung un 2016 olarak pıyasaya sürdüğü a5 a7 gibi modellerininde artısı 8 cekırdek olmaları ilemclerinin ve malzema kalıtelerının artısı note 4 e gelırsek malum vaktının amıral gemılerınden (ancak her modelde olmasa da bagzı urunlerde kamerayı 16 mp yapıp video yada foto cekınce cıhaz donma yapabılıyor yada o programı kapatabılıyor bu kronık bır sorun degıl bıldıgım kadarıyla. Ayrıca mimarisi nede olsa gerıde kalan ve androidin ilerleyen surumlerınıde alıp almayacağı mechul olan bir cıhaz) Nacizane onerım 2016a7 olabılır işlemcisi note 4 den dusuk gıbı gorunsede yenı nesıl bır ıslemcı var bılgıdım kadarıyla...
 
Pil performansı çok iyi değil, kötü de değil yalnız. Benim tek eleştirebileceğim yönü bu olurdu o da hem hızlı şarj desteği olması hem de 2550 MAH bataryası olmasına rağmen şarj 1 günü çıkarıyor. Pil performansı olarak G4'den daha iyi, hem de G4 3000 MAH bataryaya sahip.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı