İki bilgisayar arası dosya aktarımı nasıl yapılır?

Arda Mete

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2015
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

öncelikle şunu söyleyeyim bu site sayesinde yeni sistemime kavuştum. 3100TL'ye topladım, konusunu açmıştım. Onu az önce aldım Vatan Bilgisayar'dan, sistemi kurayım sslerini de atacağım. =)

Benim şuan kullandığım laptopta GTA 5 ve birkaç oyun daha var. Ben yeni aldığım sisteme bu oyunları aktarmak istiyorum, bunu yapabileceğim kolay bir yol var mı? Bende 1TB harici bir disk var. Planım GTA5'i ona aktarıp, ondan masaüstüne aktarmak. Fakat harici diskin usb'si bozuk olduğu için en ufak milimetrik bir kımıldama da yerinden çıkıyor ve işlem iptal oluyor. 2 kez bu yöntemi denedim fakat olmadı bu kımıldamalardan dolayı. Çok dikkatli olmalıyım yaparken, eğer bir yöntem bulamazsam mecburen bunu tekrar deneyeceğim fakat 60GB az değil. Aktarılması 30dk'a yakın sürüyor, en ufak bir kımıldama da hepsi sıfırlanıyor ve baştan başlıyorum.

Nasıl aktarabilirim?
 
Laptop' un HDD' sini çıkarıp, yeni bilgisayarının anakartına gerekli SATA kablolarını bağlayıp daha sonra yedeklemelerini yeni bilgisayarın üzerinden yapabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı