1000-1400 TL Telefon Önerisi

Descrow

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2015
Mesajlar
30
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Graphic Designer
Herkese merhaba. Yeni bir telefon almaya karar verdim ve bütçem de başlıkta belirttiğim gibi 1000-1300 TL'dir. Aklımda HTC Desire Eye ile HTC Desire 820 var tasarımları da hoşuma gidiyor ve benim için önemli olan yanlarından birisi Qualcomm Snapdragon yonga setine sahip olmaları. Sizin de önerebileceğiniz telefonlar var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
g3 aldım, başta biraz mili saniyelik takıntılar vardı, güncellemeyle çözdüler; samsung'dan geçtim, çok memnunum. Ha batarya kısmına girmiyorum, benden mi kaynaklı bilmiyorum biraz yoğun kullandım telefonu ama genel olarak batarya da bi vasatlık var gibi. Ama performans ve oyun odaklı olması, bataryanın değiştirilebiliyor olması en önemli faktörlerden. Şayet benim gibi yedek batarya taşıyan ve bunu sorun etmeyen biriyseniz, fiyatı da 1200₺ dolaylarında olması lazım, bir düşünün derim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı