Lg G4 hala alınır mı?

Njunior

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2016
Mesajlar
137
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fiyatı diğer amiral gemilerine göre çok iyi. Alacağım telefondan beklentilerim;

Kamerasının iyi olması, pil performansının iyi olması, hoparlör kalitesinin iyi olması. Oyuna gelince bir tek Clash oynarım. LG G4 bunları karşılar mı? Önerir misiniz?
 
Sizin işinizi kesinlikle karşılayabilecek bir cihaz. Cihazın tek kusuru pil performansı çok iyi değil.
 
Söz konusu LG ise bataryayı bi düşünün derim :) İnternette benchmark ve diğer yoğun kullanım senaryo testlerinin batarya sürelerine bi bakamanızda yarar var. Kamera konusunda gündüz çekiminde lg'den iyisi yok. Geçe çekiminde oto iso ayarı yapıyor olması kullanıcısına göre değişir ama dezavantajları olan bir durum; yine pek ala farklı yazılım kullanarak çözabilirsiniz. Onun haricinde lazer odaklama sistemi tek kelimeyle mükemmel. Beklemeden ve sorunsuz fotoğraflar elde edebiliyorsunuz. Güzel bir telefon :) Hele bir de değiştirebilir batarya imkanı sunması ayrı güzel :)
 
Ben de büyük bir hevesle aldım ama ekran da ghost screen denen bir sorun var. Telefon ısınınca önceki ekranın görüntüsü kalıyor ekranda. Servise göndermeyi düşünüyorum bakalım ne olacak.
 
Kardeş bu tarihde rahatsız ediyorum ama eğer aldıysa söyle memnun kaldınmı söylermisin suan bi sıkıntısı varmı yazarsan sevinirim bende dusunuyorum
 
Böyle saçma konu mu olur? Üst performanslı telefon tecnopatta telefon tavsiyelerinde halen daha üst segmentte diye yazıyor tavsiyeler arasında. Lafa bak LG G4 alınır mi sanki 3 senelik telefon. Hemde 2016'larda sorunlar düzeltilmiş. Ben 2016 versiyonu kullanıyorum sorun yok kardeş almaya niyetin varsa al. A5 bataryası iyi performans G4 kadarda iyi olmayan telefon. Saygılarımla...
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı