Komut İstemi Açılma Sorunu

ender_ender

Kilopat
Katılım
12 Şubat 2016
Mesajlar
368
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bilgisayara Windows 10 kurdum ve 30 dakikada bir komut istemi ekranı geliyor. Oyundayken komut ekranı gelince alta atıyor ve cok sinirimi bozdu 2 3 saniyeligine hızlıca gelip kapanıyor, ne yazdığını da göremiyorum ama system32.dll yüklenemedi gibi bir şeyler yazdıgını gördüm, yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz önyükleme yapın. Böylece bilgisayar başlangıcına yerleşen programdan kaynaklanmadığını öğrenirsiniz.

Sorun düzelmezse sistem dosyalarınızdaki sorunu düzeniniz bozulmadan tekrar yükleme yoluyla çözebilirsiniz. Tekrar kurulum yapınca dosyalarınız, programlarınız ve ayarları kaybolmaz.

Tekrar kurulum için elinizde Windows 10 10586 iso dosyası varsa içini sıkıştırma programıyla açıp setup.exe çalıştırın. Kurulum USB'si varsa gene setup.exe çalıştırabilirsiniz. Elinizde kurulum dosyaları yoksa Windows 10 Medya Oluşturma Aracı ile de benzer şekilde kurulum başlatabilirsiniz. Kurulum için herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok. Sadece ileri ileri ileri demeniz yeterli. Otomatik olarak ayarları koruma seçeneği ile kurulum yapılacak.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı