Minecraft oynuyor musunuz?

İki yıl önce modlu bir şekilde oynuyordum. Bayağı da kasmıştım sonra evimde "yanlışlıkla" TNT patladı ve oyun bitti.

Şimdi ise ara sıra kuzenimle Türk sunucularında oynuyorum. Kendisi velet diye tabir edebileceğimiz 11 yaşında birisi ve en kötüsü, yakında MC videoları çekecek :(

İki gün önce de arkadaşımda Modlu Tekkit Legends'e başladık. Şu an iyi gidiyoruz. Umarım evin içinde TNT patlamaz.
 
@Tuna Yücer bir sorar mısın neden video çekicekmiş. Hayelleri neymiş.
Dostum senin derdin ne? Konunun ilk mesajında da bayağı yakınmışsın bu konudan. Millet isterse çeker isterse çekmez, seni ilgilendirmez.

Onun hayallerini bilmiyorum ama 11 yaşımdayken ben de Minecraft videosu çekiyordum. Hiç YouTube'a koymadım ama :D

Edit: Şu an 13 yaşındayım ve oyun videosu çekmiyorum. O tipleri savunmuyorum yani.
 
Minecraft' nasıl laf edersiniz ? Gayet kaliteli bir oyun Minecraft'a laf edenleri anlayamıyorum ! Şaka şaka. Minecraft denen oyuna ( ! ) harcayacaklari zamanı MGS, Half Life, Hitman gibi oyunlara yönelseler bir şey öğrenirler en azından :)

Minecraft denen illeti ben de oynuyordum bir zamanlar, çok şükür PC yandı da kurtuldum şu illetten :)

En çok takip ettiğim YouTube kanalı da Eastter Gamers TV'dir. Türkiye'de bir ilki başararak MGS V dışında bir MGS oyunu çekti. Böyle bir video attığını görünce telefonu bırakıp alkislamistim :)
 
2 sene modlu bir şekilde oynadım. Cidden çok eğlenceli oluyor ama mod yükleyince işlemciye çok yük bindirdiği ve 15-20 FPS'de oynamaktan sıkıldığım için bıraktım. Normal şekilde sıkıcı gelebilir ama çok güzel modları var. Ben genellikle teknik modları oynuyordum. Yani elektronik makineler falan vardı. Minecraft Evi ve Bot Oyunda izleyenler bu modları pek bilmezler. Bu modları genellikle yurtdışında Direwolf20 gibi yetişkinler oynuyor.
 
Bu arada yazmayı unutmuşum. Minecraft benim İngilizce'mi geliştirmeme çok yardımcı oldu. Çocuklar oynadığı için kızıyoruz falan ama onlar için çok faydası var. Hiç değilse "Volftaym" oynayıp "Hırrr" diye bağırmıyorlar.
 
Arkadaşlar aslında yaşı büyük arkadaşlar var ise sunucu kurup oynayabiliriz :)

Önceleri, yaşı çok küçükler olmadan önce Türk sunucularında da oynardım. Oyunu satın aldım 1-2 ay önce, Hypixel adında Türk olmayan 43.000 kapasiteli bir sunucuda durmadan Skywars oynuyorum :) Neden bilmiyorum ama arkadaşımla beraber oynarken CS:GO'dan daha fazla sarıyor. Garip.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı