CS:GO VAC Ban Çözümü Yok mu ?

Katılım
24 Şubat 2015
Mesajlar
257
Makaleler
2
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi arkadaşlar. Arkada açık olan program yüzünden vac yedim. Çözümü hiç mi yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
VAC sistemi oyun Server'ine bağlandıktan sonra bilgisayarını taramaya başlar. Fakat ilk sefer de ban atmaz sürekli açık unuttuğun için hileyi CS:GO için algılayıp ban atmış olabilir. Ticket açabilirsin fakat banının kalkma ihtimali %1 bile değil geçmiş olsun.
 
Burada Steam'de veya VAC sisteminde bir hata yok her ne kadar açık olan hile programı CS:GO için olmasa da sistemin bunu anlamasına imkan olmadığı için ban vermesi normal. Ama tuhaf olan bir şey var ben cheat engine ile çok uğraştım kendi tranierlarımı yazdım siz özellikle CS:GO'da herhangi bir değeri programı kullanarak değiştirmediyseniz yada yanlışlıkla program seçme sekmesinden CS:GO'yu seçmemişseniz düşük bir ihtimal ile VAC ban yemişsinizdir ve hayır VAC banın çaresi çözümü yok hatta yüzde yüz haklı olsanız elinizde kanıt olsa bile kaldırılamıyor Steam ilk VAC sistemini getirdiğinden beri böyle tek çözüm yeni bir hesap açıp oyunu yeniden satın almak geçmiş olsun.
 
Valve bu konularda ciddi, cihazınıza virüs bulaşmışsa bile biri sizi reportladıktan sonra vac ban atıyorlar. Çözümü yok maalesef
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı