Lenovo Z580 Sıcaklık Değerleri

Ramo28

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2014
Mesajlar
89
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Z580 laptopa sahibim ancak cihazın ısısına bir bakayım dedim (gta 5'de) cpu ısısı 86'a kadar çıkıyor. GPU ısısı ise 76'â kadar çıkıyor ancak ben bunu dış bölümlerde hissetmiyorum ve cihazın soğutma sistemi 3 ay önce yenisiyle değiştirildi. Sizce değerler normal mi?

İ5 3210m
6gb RAM
2gb gt635m
500gb hdd
Win 10 orjinal
Gta5 orjinal son sürüm
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her laptopun degerleri farkli olabiliyor.Kimisi 100 110a kadar gidebiliyor.(Dokununca eli yansa bile calisanlar var.)Ben kendi laptopumun degerlerine gore yorum yapıyım senin işlemci-cpu biraz fazla gibi termal macun yenileyebilirsin uzun süredir yapmiyorsan.Gpu-ekran karti isisi da ne iyi ne kötü durumda.Ekstra bir sogutucu alabilirsin laptoplarin olmazsa olmazi. (mobilim yazim yanlisi olabilir kusura bakmayin.)
 
Laptop kullanıcıları oyunlarda fps 60 sabitlerse daha geç daha az ısındığını farkedecektir. Zaten laptoplarda 60 fps üstünde olsa bile size tam 60 fps keyfi yaşatmadığını anlamanız gerek. Fps Nvidia inspector yada Riva tuner ile sabitleyebilirsiniz.
 
İşlemcinin max dayanabileceği sıcaklık 105 derece ama şöyle bir durum var ben yukarıdaki ısı değerleriyle hiç durmadan 5-6 saat gta 5 oynuyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı