[Alındı] İ5 6600 Sistem

Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.

Hepsiburada ve türevi siteleri mantıklı yanı bazı ürünlerin fiyatının vatana göre daha uygun olması. Fakat vatan bilgisayar gibi mağazalarda ürün %90 stokta olabiliyor, ürün hemen elinde oluyor, garanti konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Vatan Bilgisayar'ı kötüleyen arkadaşlar fiyatının pahalı olmasından ve yaşadığı garanti sorunları yüzünden kötülüyor. Bence şehirden şehire hatta mağazadan mağazaya değişen bir durum.
Hayırlı olsun. Bol fps'li günler. Oyun testlerini bekliyoruz.
Teşekkür ederim. Oyun testleri en yakın zamanda gelecek. Şuanlık ets 2 ve cs go oynadım. Cs de 250 - 300 fps idi. Ets 2 sabit 60 en yüksek ayarlar. Cs 1080p de ets 2 1440p de test edilmiştir.
 
Mavi ekransız bol FPS'li günler.
Teşekkür ederim.

Oyunlarda fps sonuçları bekliyoruz hocam.. :D hayırlı olsun
En yakın zamanda gta 5 yükleyeceğim. Diğer oyunları da indireceğim. AKK var.

Ets 2'de "V-SYNC" mi açıktı ?
Evet.
İşlemciden stok fan çıktımı ?
Evet.

Hayırlı olsun kablo düzenlemesi belki daha iyi olabilirdi. :)
Bence gayet güzel. Bir sıkıntı yok.

Şöyle bir durum olabilir. Arkadaş Odebank ın Vatan Computer için sağladığı kredi imkanıyla almış tır ki ben de öyle yapacağım . Hemde vatan bilgisayarın montaj desteği olduğu için tercih etmiş olabilir .
Vatan da tanıdığımız vardı. O yaptı montajı. Yoksa ben yapacaktım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı