Gaming Anakart faydaları nedir?

i5 6400 ile 6600 arasında MHZ ve 150TL fiyat farkı var. 6600 yerine 6400 + 120GB SSD alabilirsin. Yada almayı düşündüğün ekran kartının yerine 150TL ekleyip daha iyisini alabilirsin.

Bu test nedenini açıklar sanırım. 4. dakikadan sonrasına dikkat.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@CJack60 dostum oyunda farkı hissedemezsin zaten. Ben asıl farkın render yaparken olacağını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir de i5 4690 dengi hangisidir?

@d0lap0sman ortada bütçe sıkıntısı olduğu sürece, bana render yaparken veya oyun oynarken fark olmayacak kadar fiyat farkı vereceğim anakarta bakmak bana mantıksız geliyor.
 
@CJack60 ekran kartı olarak elimde GTX 750 Ti bulunmakta. İşlemciyi 6600K alıp, daha sonradan OC bir anakart almayı düşünüyorum.

İlk mesajında GTX970 yazmıştın. Bende ona göre tahlillerde bulunmuştum. Başta ekran kartının olduğunu söylesen farklı tahlillerde bulunurdum elbet. İzlediğin yol mantıklı. Önce anakart sonra ihtiyaç doğduğunda daha iyi ekran kartı alırsın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı