Evde istenmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O evden ne olursa olsun ayrılman gerek. Kendilerini dindar namuslu sanıyorlar ama bir kere bile kuran okumamışlardır. Okusalar illaki dinde zorlama yoktur ayetini okurlardı. Konumuza dönecek olursak üniversite için de olsa iş için de olsa ayrılman lazım. Başka bir şehre git üniversite ya da iş yeni bir hayat kur kendi ayakların üzerinde durmayı başar. Sonra aileni unutmaya başla çünkü gördüğüm kadarı ile sana dindarlık namus adına senin küçüklüğünü mahvetmişler. Bir soru soracağım akrabalarınız da mı aynı tutumda? Eğer aynı tutumda değiller ise onların yanına da yerleşebilirsiniz. ( en azından başka bir şehirde yabancı hissetmezsiniz). Bunları yaptıktan sonra sakın ama sakın ailene acıma hatır için arama. Seni özledik derlerse sana yapılanları hatırla ve onlara karşı haykır. Zaten yaşlanınca istediklerini yapmasını isteyecek birini arıyacaklar. Sen de onların bu acınası durum karşısında sadece gül acı ve intikamın tadını çıkar. ( ben olsam böyle yapardım siz nasıl yaparsınız orası size kalmış)
dediğiniz gibi en dindar onlar,ama ağızlarından dedikodu,kötü söz,yalan hiç eksik olmaz.
akrabalarımızda aynı sayılır hacı,hoca,büyücü dolu.
artık zaman göstericek ne yapacagimi,suan sınava calisiyorum,kendileriyle konusmuyorum evet,hayır,tamam bu kadar.
 
Karşılarına geçip beni bir gecelik zevk ile mi yaptınız, beni istememek ne demek çocuğuna saygısı olur biraz bir ailenin gibi sert çıkışlarda bulunun çünkü onların kibar dilden anlayacağını pek sanmıyorum.
 
Karşılarına geçip beni bir gecelik zevk ile mi yaptınız, beni istememek ne demek çocuğuna saygısı olur biraz bir ailenin gibi sert çıkışlarda bulunun çünkü onların kibar dilden anlayacağını pek sanmıyorum.
Katılıyorum. Sana bir şey dedikleri zaman sen de onlara bağır, etrafı falan dağıt. Sürekli sana laf söylemeye çekinirler belki.
 
Karşılarına geçip beni bir gecelik zevk ile mi yaptınız, beni istememek ne demek çocuğuna saygısı olur biraz bir ailenin gibi sert çıkışlarda bulunun çünkü onların kibar dilden anlayacağını pek sanmıyorum.
tesekkur ederim her dili denedim maalesef işe yaramıyor,beni evlendikten 24 yıl sonra yapmışlar,neymiş çok ugrasmislar cok degerliymisim.
cok degerli oldugum belli.
 
Dediğiniz gibi en dindar onlar, ama ağızlarından dedikodu, kötü söz, yalan hiç eksik olmaz.
Akrabalarımızda aynı sayılır hacı, hoca, büyücü dolu.
Artık zaman gösterecek ne yapacagimi, şu an sınava calisiyorum, kendileriyle konusmuyorum evet, hayır, tamam bu kadar.

Merhaba sayın veliler. Size bir aile eğitimi çocuk yetiştirme eğitimi verilmesi gerek. Kızınızı din adı altında namus adı altında kızınızın geleceğini çalmışsınız. Sadece bir gecelik zevk ve cinsel istekle beraber çocuk yapacaksanız şokta korunma paketleri indirime girmiş onlardan kullanın ki bu kıza yaşattıklarınızı başka çocuklara yaşatmayın. Karşınızdaki istemediğiniz insan sizin ürününüz sizin bir heykeliniz. Bu insana şekli siz verdiniz. Siz yaptınız ve şimdi onu istemiyorsunuz. Ürününüzü istemiyorsunuz çünkü kabul etmiyorsunuz. Bütün suçu karşınızdaki insana atıyorsunuz. Ama o insanı siz var ettiniz. İlk hatanız kızınızı kapatmaya zorlamak. Değerli veliler dinde zorlama yoktur. Bakın bunu bir ateist bir yahudi bir Hristiyan dese bile siz diyemiyorsunuz. Siz baştan kaybetmişsiniz. Siz Orta Çağ zihniyetinde kalmış insan Müslüman demeye bile utandığım varlıklarsınız. İkinci hata. Kızınızı kendi istediğiniz okula göndermek. Bahane ne? Erkekler derse odaklanmayı bozar namus vesaire. Kişi kendinden bilir işi. Siz karşı cinse düşkün olup ders yapamadıysanız bu çocugu istediğim okula gönderirim anlamına gelmiyor. Karşınızdaki ürün sizin ürününüz. İslâmiyet de bir ayet vardır. Dünyaya hayırlı bir evlat bırakan anne ve babalara kıyamet gününde kafalarına büyük bir taç verilir öyle parlaktır ki göz kamaştırır. ( yanlış olabilir bir yerden duymuştum) siz ise o tacı giyemeyecek kişilersiniz. Sorun kızınızın iyi bir evlat olmaması değil. O şu an dünyanın kaderini değiştirse bile o tacı giyemeyeceksiniz. Çünkü o evladı siz yetiştirmiş olmuyorsunuz. O kız kendini yetiştirmiş oluyor. Bunları ben 14 yaşında bir insan evladı olarak söylüyorum. Ama siz bırakın çocuk yetiştirmeyi kendinizin inandığı dine bile uymayan zavallı boş bir oksijen israfısınız.(biraz öfke küstüm kusura bakmayın)
 
Anladım hocam size Allah'tan size yardım dilemek düşer bize sadece.

Direnin kurtulacaksınız siz bir kızsınız iyi bir örnek olabilirsiniz ileride bu forum hala aktif olursa okurlarınıza :)

@Trabzon6142 🗿
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı