Turkcell pasaj güvenilir mi?

Sabah arayıp sorayım hocam. İnternet üzerinden ilk defa bu kadar yüksek bir miktarda harcama yapacağım için emin olmak istiyorum hocam. Hepsiburada falan olsa satıcı yorumları ile falan biraz bilgi edinebiliyorum ama pasajda hiç yorum yok. Satıcıda Turkcell'in kendisi olmayınca emin olmak istedim.



Satıcı ile nasıl iletişime geçeceğimi bulamadım hocam. Herhangi bir telefon numarası veya satıcıya sorun gibi bir kısım göremedim.
İsmi yazıyor ufak bir şekilde şirketin. Xx iletişim diye. Ama fiyatı normal teşhir değildir. Teşhir olsa bile iade edersiniz. İçiniz rahatlıcak ise başka yerden alın hocam pek fark yoksa tabi.
 
İsmi yazıyor ufak bir şekilde şirketin. Xx iletişim diye. Ama fiyatı normal teşhir değildir. Teşhir olsa bile iade edersiniz. İçiniz rahatlacak ise başka yerden alın hocam pek fark yoksa tabii.

Dediğiniz gibi bakınca telefon numarasını buldum galiba, pasajdaki adres ile uyuşuyor. Bu şekilde aramak aklıma gelmedi nedense. Aynı fiyata PttAVM'den alabiliyorum sadece. Hepsiburada'da falan 12.250TL civarına satılıyor 12.000TL'nin üstüne çıkmam imkansız olduğu için buradan alacağım. Çok fark olmasa elden alacaktım aslında ama etrafımdaki mağazaların hepsi 13.000TL diyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı