MMORPG oyun önerisi

Cann89

Hectopat
Katılım
21 Nisan 2016
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar, şöyle çok kalabalık, PvP olan, dungeonlar olan, eğer varsa crafting yapılabilen (çok önemli değil), ortamı güzel olan, oyun atmosferi iyi derecede olan, sıkılmadan oynayabileceğim MMORPG oyunu tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak MMORPG olmaması haricinde aradığınız kriterlere uyan oyun Path of Exile'dır. İngilizce bilginiz biraz varsa bu siteye bir göz atın:
Why we hate being called an MMORPG

Path Of Exile oldukça güzel keyifli hack and slash oyunu ama arkadaşın istediği crafting ve pvp oyun içinde aktif değil yani evet pvp yapabiliyorsunuz ama yapan çok fazla kişi yok. Açıkçası Diablo 1 ve 2'de özlediği şeyleri Diablo 3'te bulamayanlar için mükemmel bir oyun.

MMORPG tavsiyesine gelirsek Archeage derim oyunda crafting oldukça önemli bir yer tutuyor. Onun dışında oyuncuyu belli sınırlar içerisinde bırakmıyor yani kafanda oluşturduğu karakteri oyuna büyük oranda yansıtabiliyorsun örnek olarak ben yarı katana ustası yarı büyücü yapmıştım. Oyunun eksikleri yok değil tabi örnek olarak en azından 2-3 arkadaşın olmazsa çok zor ilerliyorsun çünkü oyunda ticaret çok önemli bir etken. Ticaret için ürün yetiştirip satabilirsin yada arkadaşlarınla balıkçı teknesi tutup balık satarak geçimini sağlayabilirsin. Oyunda 50 LV. ulaştığın zaman istersen korsan olup denizlerde savaşlara katılabilirsin. Oldukça geniş bir evrene sahip ama ekip çalışması olmadan oynanabilecek bir oyun değil.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı