GM 5 Plus Isınma Problemi

1. parti üretimlerde, bazı sorunlar olabiliyor.
Zenfone 2 almıştım, kasa açıklığı sorunu vardı mesela.
Acele etmemek gerek, telefon çıkışından birkaç ay sonra almak daha mantıklı.
 
35 derece çok normal.Şu yüksek diyen arkadaşlar acaba telefonunuz 25 derecede falan mı çalışıyor?
SD 615 işlemcili Lenovo Vibe P1 incelemesine bir bakar mısın. Oyun oynarken 35 Derece civarında bir sıcaklığa ulaşıyor ki en fazla sıcaklığı oyun oynarken hissedersin. Sosyal medya ve diğer işlemler için orta seviye 617 işlemcisi 35 Derecedeyse ya işlemci çok ısınıyor yada telefonda soğutma problemi var. Üst seviye SD 820' li HTC 10 bile oyun oynarken 35 civarında seyrediyor. Şunu da belirtmek istiyorum ki şu an internette GM 5 Plus incelemeleri bulamazsınız. Çünkü ilk parti üretimlerde bazı sorunlar olduğu için teknoloji sitelerine göndermediler bunu da bilin.
 
Sosyal medya ve internette gezinme de 35 dereceler çıkması gayet normal değerler. İncelemelerde ısı ölçen cihazlar sadece cihazın dış ısısını ölçüyor, birebir işlemci sıcaklığını vermiyor. CPU-Z programı ile sıcaklıklara bakabilirsiniz.
 
Arkadaşlar telefon gelsin. 850 TL'ye satıp HTC 10 almayı kararlaştırdım. Ama bu GM 5 plus adlı telefonun kötü olduğu anlamına gelmiyor. Sadece beni 3 veya 4 yıl getirecek bir telefon almaya karar verdim o yüzden HTC 10 alacağım. O çıkana kadar da eski telefonum LG G4'ü kullanacağım.
 
Telefon ısınıyor inkar etmiyorum fakat hiç bir takılma, donma vb. hissettiniz mi? Bunlar işlemci arkadaşlar tabiki ısınacak yani, teknolojinin kanunu bu. Performansını düşürmediği sürece ısınmadan şikayet etmek gereksiz bir durum bence.
 
Telefon ısınıyor inkar etmiyorum fakat hiç bir takılma, donma vb. hissettiniz mi? Bunlar işlemci arkadaşlar tabiki ısınacak yani, teknolojinin kanunu bu. Performansını düşürmediği sürece ısınmadan şikayet etmek gereksiz bir durum bence.
Hocam performans düşmüyor ama telefonun arkasına dokunamıyorsunuz. Bende Sony M4 Aqua var. Telefonun arkası da cam. Cayır cayır yanıyor. Arama geldiğimde yüzüme tutamıyorum o derece.
 
2 haftadır GM5 Plus kullanıyorum, hiç telefonla konuşamayacak kadar ısındığını hatırlamıyorum, ki bir seferinde 20dk champions oynadıktan sonra telefon gelmişti rahat rahat konuşmuştum :)

Telefonum ikinci partiden ama kapadokya resimli yani, aldığım gibi güncelleyip sıfırladım telefonu öyle kullanmaya başladım.

Ne sarj ne ısınma problemi yaşamadım. Snapchatte ön kamera netlemiyordu, o problem de kalkmış gibi duruyor :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı