4000 TL Sistem Önerisi

Önerdiğim mağazalar, Teknobiyetik, Webdenal ve Sinerji'dir. Bunların haricinde adam dolandıran, kandıran ve kazıklayan Hepsiburada ve "Vatan Bilgisayar" mağazalarını önermiyorum.
Şimdi hangi mağazadan sistem toplama mı dilersin?

Sanırım İnventus'ada laf söylediniz. Bence fazla genelleme yapmayın ölçüyü kaçırmayın.
 
@Kurmay Sinerji forumda çok met edildiğinden ve fiyatları pahalı olmadığından önerdim. Bunun haricinde, şahsen Teknobiyotik ve Webdenal mağazalarından yaptığım alışverişlerin hesabı yok, çok alışveriş yaptım ve süperler. Özellikle Teknobiyorik harika bir mağaza.
 
Sinerji 4.012 TL
@emir İki sistemden birini alırsın, ama alırken aynı bileşenleri her iki sitede de bulunan pc toplama sihirbazından, önce üye olarak toplayacaksın. Bunlar sistemi dilenirse montaj yapıyorlar ve test ediyorlar. Yani test etmeleri güzel bir şey, paketi açılmamış bozuk ürün gelmesin iyi olmaz. Sonra servistir falan, uğraştırır adamı. Ben Sinerji'den alışveriş yapmadım bilemiyorum kalite anlayışları ne kadar, ama Teknobiyotik'den yaptım ve mükemmeller kefilim yani.
 
1.jpg

Amerika Birleşik Devletleri'ne ait TITAN Dünya'nın en gelişmiş 2. süper bilgisayarı ve AMD işlemciler ile yapıldı.

20151117130202_337011.jpg

Çin'e ait olan Tienhı-2 Dünya'nın en gelişmiş 1. süper bilgisayarı olmak için, üzerinde çift GPU barındıran AMD ekran kartları ile donatıldı. Şuan güncelliğini korumakta, halen Dünya'nın en gelişmiş 1. süper bilgisayarı.

@emir Yeterli mi kardeşim, yorma beni?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı