Vatanbilgisayar'da Montaj

Gensoru

Hectopat
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
135
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatanbilgisayar'dan montaj yaptırıp memnun kalmayanları duydum. Acaba Vatanbilgisayar'a montaj yaptırmasam mı diye düşünüyorum. Eğer ordaki adamı tavlayabilirsem montaj yaparken yanında durma şansım olur mu? Kabloları gizlemesini falan söylerim. Sabah erken saatte gitmeyi planlıyorum yoğunluk olmasın diye. Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Adama rica etsem kablo düzeni yapmaz mı? :D Gaziantep'te merkez Vatan'da yaptıracağım. Toplatanlar varsa bekliyorum o şube nasıl?
 
Arkadaşların dediği gibi şubeden şubeye değişir hatta kişinin gün içindeki ruh haline göre bile değişir :D Siz "Merkez" şube yerine yoğunluğu daha az olan bir şubeye gidin bence.
 
Eğer yanlış yaparsan bütün parçalar kullanılmaz hale geliyormuş doğru mu ?
Ben küçükken bisikletten falan düştüğümde babam "Yahudinin biri böyle olmuş da ölmüş oğlum dikkat et." derdi alaycı bir tavırla. Olayın aslında küçük olduğunu ve benim büyüttüğümü belirtmek için. Şu an benim de size yahudinin biri yanlış montaj yapmış da ölmüş diyesim geldi :D Verebileceğiniz en büyük zarar ekran kartı takarken anakartı kırmak olur sanırım. Ki bunun için de baş düşmanınızın boğazına yapışmış gibi bir güç uygulamanız gerekir :D Montaj sırasında tek yapmanız gereken her adımı internetten araştırmak ve hakkında videolar izlemek. Daha da olmadı anlamadığınız yeri burada bilenlere sorarsınız. Her adımı acele etmeden ve anlayarak uyguladığınız sürece sorun çıkma ihtimali minimuma inmiş olur.
 
İşlemciyi eline almadan önce,ellerini bi kasada dolaştırman lazım.Yoksa hemen işlemciyi tutarsan kısa devre bile yapıyormuş
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı