Çözüldü Wi-Fi Ağına Bağlanan İstenmeyen Kişileri Engelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kubilay Çetin

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2015
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Wi-Fi ağıma başkaları bağlanıyor, ağda şifre var ve değiştirdim. Bağlananları nasıl engelleyebilirim?
wifi.PNG
 
Görselde paylaştığınız MAC adresi aygıtların parmak izi gibidir. MAC adresini modem arayüzünden engellerseniz bir daha erişemezler. Yanlışlıkla kendi adresinizi engellemeye kalkmayın, sonu hiç hoş olmuyor. Tecrübeyle sabittir. :)
 
Dostum İp Adresini Sekme'ye yaz Arayüze gir kullanıcı adı şifre isticek
Genellikle:

K.A:admin
Şif:admin

K.A:admin
Şif:ttnet

Kablosuz Ağlar sekmesine gir ordan engelle (y)
 
Modem arayüzünden kablosuz ayarlarının olduğu bölümü bul, ardından "Mac filtreleme" veya ona benzer bir kısım bulup o kişinin MAC adresini oraya yaz. Ancak @Yusuf Ensar Ertan 'ın da dediği gibi yanlışlıkla kendinizi engellerseniz (ki çok doğal, bazen MAC adresinden cihazın model adını yanlış verebiliyor) telefonla vs. düzeltmeniz gerekir, bu yüzden modem şifresini de unutmayın. "Parolayı hatırla" ayarını kullanıyorsanız özellikle şifrenize bir bakın önce.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı