GTX 970 Oyunlarda Yeterli Performans Alamama

musclepeople

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2016
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi akşamlar. 8 ay evvel bir sistem satın aldım. Sistemimde aldığım günden beri normal gitmeyen bir şeyler var. Örneğin en basiti moba oyunlarında bile görüntü sorunu kasma, hafif aralıklarla donma gibi problemler yaşıyorum. Her yolu denedim sayılır. Sistemde bir hata yok garantiye bile gönderdim. Önerileriniz nelerdir? Sistemim şu şekilde;

MSI GTX970 Ekran Kartı
2x4 ram
4590 işletim sistemi
650 Watt power
H97 Gaming 3 Anakart
120 gb SSD
BENQ RL2240HE Monitör

Önerilerinizi bekliyorum :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla fps drop yiyorsunuz. Büyük ihtimal dar boğaz oluyor olabilir. Ayrıca sistem ısısını güncel olarak bizim ile paylaşabilir misin?
 
@musclepeople Bende de en düşük ayarlara rağmen CS:GO'da ateş ettiğimde yada karşı takımdan birini gördüğümde, benim yakınımda herhangi bir yerde flash patladığında fps 300 den 50- 60 civarına düşüyor. 2 küme düştüm bu yüzden. Bende 8.1 pro kullanıyorum, sıcaklık değerleri normal, sürücüler güncel ancak çare win 10 gibi duruyor.
 
Son düzenleme:
Win10 a geçtim cok fazla programda hata vermişti bundan 3 -4 ay önce tekrardan 8.1 e döndüm eğer güncellemeler geldiyse geçmeyi düşünüyorum.
 
Arkadaşlar windows 10 yokken siz bu çözüm üretme işi olarak ne yapiyordunuz merak ediyorum. Ayağınız kırılsa windows 10 yok diyedir...
Bu sizin olayın sebebi ya anakarttandır, ya güç kaynağı yada buna bağlı elektrik dalgalanmaları.
 
Bu arada cs go da düşük ayar ve çözünürlükte oynamak işlemciye yük bindirir. Ekran kartı daha fazla istiyor ama siz onu sınırlayarak dar boğaz yaptırıyorsunuz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı